Hyundai ja Kia ovat yhteistyössä Samsung Electronicsin kanssa parantamaan yhteyksiä asuin- ja liikkumistilan välillä

Hyundai, Kia and Samsung

Eteläkorealaiset autonvalmistajat Hyundai Motor Company ja Kia Corporation ovat allekirjoittaneet Samsung Electronicsin kanssa sopimuksen Car-to-Home- ja Home-to-Car -palvelukumppanuudesta, jonka he sanovat parantavan yhteyksiä asuin- ja liikkumistilojen välillä.

Tämän sopimuksen mukaan Hyundain ja Kian asiakkaat voivat kauko-ohjata digitaalisia laitteita kosketus- ja äänikomennoilla autojensa infotainment-järjestelmien kautta. Sitä vastoin heillä on ajoneuvon kauko-ohjaus tekoälykaiuttimien, televisioiden ja älypuhelinsovellusten kautta ajoneuvon eri toimintojen ohjaamiseksi.

Tämä on mahdollista Hyundain ja Kian yhdistettyjen autopalvelujen ja Samsungin Internet of Things (IoT) -alustan, SmartThingsin orgaanisella integraatiolla. Asiakkaiden odotetaan käyttävän sitä monin eri tavoin jokapäiväisessä elämässään ja saavan keskeytymättömät yhteyskokemukset.

Esimerkiksi kuumana kesäiltana työmatkalla käyttäjä voi aktivoida ’Kotitilan’ kytkeäkseen päälle rekisteröidyn ilmastointilaitteen ja ilmanpuhdistimen, käynnistää robottiimurin ja sytyttää valot mukavan ja miellyttävän asuintilan luomiseksi. Vaihtoehtoisesti käyttäjä voi käynnistää Poissa-tilan ennen ulos menoa sammuttaakseen tarpeettomat valot ja käynnistääkseen robottiimurin luodakseen puhtaan asuintilan, johon voi palata, sekä esiaktivoida ajoneuvon ilmastointilaitteen miellyttävään lämpötilaan. .

Hyundain ja Kian Autosta kotiin -palvelussa käyttäjät voivat rekisteröityä ja käyttää tiettyjä tiloja kussakin tilanteessa minimoidakseen laitteen toiminnan ajon aikana. Erityisesti paikkaperusteinen automaattinen toiminta, kosketusnäytön ja äänikomentojen lisäksi toteutetaan palvelemaan asiakkaita entistä kätevämmin.

Lisäksi sähköajoneuvojen omistajat voivat käyttää SmartThingsin integroitua kodin energianhallintapalvelua kotinsa ja ajoneuvonsa energiankäytön tarkistamiseen ja optimaalisten latausaikojen säätämiseen.

Autonvalmistajat aikovat laajentaa Car-to-Home- ja Home-to-Car-palveluitaan ulkomaisille asiakkaille yhdistämällä toisiinsa yhdistetyt autoalustat ja Samsung SmartThings.

Hyundai ja Kia kehittävät vakaita palveluita tarjoavia infotainment-järjestelmiä ja tarjoavat myöhemmin nämä ominaisuudet OTA- ja USB-pohjaisten päivitysten kautta jopa olemassa oleviin ajoneuvoihin.

Haeyoung Kwon, Hyundain ja Kian Infotainment-kehityskeskuksen varatoimitusjohtaja, sanoi: ”Tämä on mahdollisuus tehdä yhdistetyn auton Autosta kotiin ja Home-to-Car -palveluista kätevämpiä eri aloilla. Aiomme nopeuttaa teknologian kehitystämme tehdäksemme Hyundai- ja Kia-asiakkaiden globaaleista matkoista jatkuvasti mielekkäitä.

Chanwoo Park, Samsung Electronicsin varatoimitusjohtaja sanoi: ”Tämä yhteistyö mahdollistaa viestinnän Home-to-Car ja integroidut kodin energianhallintapalvelut, jotka on optimoitu tulevaisuuden elämäntyyliin. Yhdistämällä SmartThings-alustan ajoneuvoihin voimme parantaa merkittävästi asiakaskokemusta sekä kotona että autossa.

Samankaltaiset artikkelit