Markets pitää tauon kolmen päivän rallin jälkeen; Nifty sulkee 7. joulukuuta lähes 20 900 huippunousua, mukaan lukien Adani Ports, Power Grid, Ultra Tech Cement, kun taas kestokulutustuotteet ja mediaosakkeet ovat tärkeimpiä häviäjiä – Market News

The market took a breather, the investors are in a wait-and-watch mode ahead of the monetary policy announcement

Vertailuosakeindeksit päättivät torstain kaupankäyntisession negatiiviselle alueelle. NSE Nifty 50 putosi 36,55 pistettä eli 0,17 prosenttia ja asettui 20 901,15:een, kun taas BSE Sensex putosi 132,04 pistettä eli 0,19 prosenttia 69 521,69:ään. Bank Nifty -indeksi nousi tasaisesti 6,85 pistettä eli 0,01 % ja asettui 46 841,40:aan.

Laajemmat indeksit päättyivät vaihtelevasti suurten ja pienyhtiöiden osakkeiden pudottua. FMCG- ja metalliosakkeet menestyivät muita toimialaindekseistä paremmin, kun taas Consumer Durables- ja Media -osakkeet laskivat.

Adani Ports ja SEZ, Power Grid Corporation, Ultra Tech Cement, CIPLA ja NTPC olivat NSE Nifty 50:n suurimmat voittajat, kun taas jäljessä olevia ovat Bharti Airtle, Hindustan Unilever, Apollo Hospitals, ONGC ja Tata Steel.

Intian volatiliteettiindeksi (India VIX) sulki 7,79 %.

”Markkinat vetivät henkeä, sijoittajat ovat odotustilassa ennen rahapolitiikkaa koskevaa ilmoitusta. Arvioitua parempi toisen vuosineljänneksen bruttokansantuotteen kasvu, öljyn maailmanmarkkinahintojen halpeneminen ja globaalien joukkovelkakirjalainojen tuoton lasku ovat MPC:n hopeareuna”, sanoi Vinod Nair, Geojit Financial Servicesin tutkimusjohtaja.

Nair sanoi myös, että odotukset kotimaisen marraskuun inflaation noususta, Rabin viljelyn laskusta ja elintarvikeviljan hintojen noususta saavat RBI:n omaksumaan varovaisen lähestymistavan lyhyellä aikavälillä.

Samankaltaiset artikkelit