RBI hyväksyy KVS Manianin, Shanti Ekambaramin uudelleennimeämisen lääketieteen tohtoriksi, Kotak Mahindra Bankin apulaisjohtajaksi – Pankki- ja rahoitusuutiset

Kotak Mahindra Bank, appointment, MD, Group President, management team, Jaideep Hansraj, banking sector

Kotak Mahindra Bank ilmoitti keskiviikkona, että Intian keskuspankki on hyväksynyt KVS Manianin uudelleennimeämisen yhteiseksi toimitusjohtajaksi ja Shanti Ekambaramin, pankin kokopäiväisen johtajan, uudelleennimeämisen varatoimitusjohtajaksi 19.3.2024 alkaen. .

”Viitaamme 19. helmikuuta 2024 päivättyyn ilmoitukseemme, jossa ilmoitimme pörsseille muun muassa pankin kokopäiväisten johtajien KVS Manianin ja Shanti Ekambaramin uudelleennimeämisestä yhteiseksi toimitusjohtajaksi ja varajäseneksi. vastaavasti toimitusjohtaja. Haluamme ilmoittaa teille, että Reserve Bank of India on 19. maaliskuuta 2024 päivätyssä kirjeessään (pankki vastaanotti 19. maaliskuuta 2024) hyväksynyt edellä mainitut uudelleennimeämiset 19. maaliskuuta 2024 alkaen yhteisesti Mr. Manianin ja rouva Ekambaramin RBI:n hyväksymät voimassa olevat toimikaudet kokopäiväisiksi johtajiksi eli 31. lokakuuta 2025 asti”, se sanoi viranomaisilmoituksessa.

KVS Manian on sähköinsinööri Indian Institute of Technologysta (BHU) – Varanasista, jatkotutkinto taloushallinnosta Jamnalal Bajaj Institute of Management Studies Mumbaista ja kustannus- ja työkirjanpitäjä. Hän on työskennellyt Kotak Groupissa vuodesta 1995.

Lisäksi Kotak Mahindra Bank ilmoitti toisessa ilmoituksessa, että se on saanut Maharashtran tavara- ja palveluveroministeriön Mumbain osavaltion verotusyksikön apulaiskomissaarilta määräyksen periä 33 rupiaa, 63 392 GST:tä ja korkoa 35 31 286 Rs ja siitä johtuva ei-harkinnanvarainen sakko 10 prosenttia verosta, joka on 3 36 339 Rs.

Vaatimus on sen mukaan syntynyt ostoihin sisältyvän verohyvityksen epäämisestä ja väitetystä käännetyn verovelvollisuuden GST:n maksamatta jättämisestä tietyissä tapauksissa tilikaudella 2018-19. Pankki kuitenkin sanoi, että sillä on riittävät perusteet tukea kantaansa asiassa ja se valittaisi edellä mainitusta määräyksestä sovellettavien lakien mukaisesti.

Samankaltaiset artikkelit