Ind-Ra vahvistaa IDFC First Bankin velkainstrumenttien luokitukset vakaalla näkymällä – Banking & Finance News

Ind-Ra, IDFC First Bank, top news, latest news, IND AA+,

India Ratings and Research (Ind-Ra) on vahvistanut IDFC First Bankin velkainstrumenttien luokituksen ”IND AA+” ja näkymät vakaat, yksityisen sektorin lainanantaja sanoi tiistaina.

India Ratings & Research (Ind-Ra) on vahvistanut pankin velkainstrumenttien (Basel-III Tier-2 Bonds, Infrastructure Bonds ja Non-Cvertible Debt Instruments) luokituksen/näkymän, jonka arvo on 29 148 miljoonaa rupiaa IND AA+/Stable ”, lainanantaja sanoi pörssiilmoituksessa.

Lisäksi Ind-Ra on myös osoittanut vakaat näkymät ”IND AA+” Basel III:n Tier 2 joukkovelkakirjalainoille, joiden arvo on 3 000 miljoonaa rupiaa.

Pankkia koskevien luokitusherkkyyksien osalta Ind-Ra sanoi, että franchising-koon ja mittakaavan huomattava parannus, suuri rakeinen vähittäisrahoitus korkeamman luottoluokituksen omaavien pankkien kanssa, johdonmukaiset kannattavuuspuskurit, varojen vakaan laadun säilyttäminen koko syklin ajan ja pääomapuskurien vahvistaminen voisivat. olla tärkeimpiä positiivisia arvosanoja.

Se myös sanoi, että tapahtumat, jotka voivat yksin tai yhdessä johtaa negatiiviseen toimintaan, ovat ”odotettua korkeammat luottokustannukset tai vakuutusturvan heikkeneminen tai laimentuneet aineelliset pääomituspuskurit” ja ”talletusten granularisoinnin nopeuden merkittävä hidastuminen sen rahoitusyhdistelmä”.

IDFC First Bank raportoi nettovoiton 35 prosentin kasvun 751 biljoonaan toisella neljänneksellä syyskuussa päättyneellä liiketulolla. Lainanantajan nettotulos oli 556 miljoonaa ruplaa viime vuoden aikana. Pankin osakkeet päätyivät BSE:ssä 86,87 rupiaan kappaleelta, mikä on 0,53 prosenttia vähemmän kuin edellisen sulkemisen jälkeen.

Samankaltaiset artikkelit