Etelä-Korean sääntelijä ottaa innovaatiot enemmän huomioon kryptosäädöksissä – Digital Transformation News

South Korea has enacted legislations on virtual assets to bring cryptocurrency markets under regulatory control

Etelä-Korean vararahoituksen sääntelypäällikkö sanoi torstaina, että viranomaiset ottavat innovaatiot enemmän huomioon kryptovaluuttojen säätelyn seuraavassa vaiheessa.

Säännöksissä on oltava tasapaino sijoittajansuojan ja teknologisen innovaation välillä, sanoi Kim So-young, Financial Services Commissionin varapuheenjohtaja Soulissa pidetyssä digitaalisia valuuttoja käsittelevässä konferenssissa. Etelä-Korean hallitus ja keskuspankki järjestivät konferenssin yhdessä Kansainvälisen valuuttarahaston (IMF) kanssa sen jälkeen, kun Korean keskuspankki käynnisti lokakuussa hankkeen kehittääkseen tukkukaupan keskuspankkien digitaalista valuuttaa (CBDC).

Etelä-Korea sääti tänä vuonna virtuaaliomaisuutta koskevan lain saattaakseen kryptovaluuttamarkkinat viranomaisvalvontaan sijoittajien suojaamiseksi. Se tulee voimaan heinäkuussa 2024. Siirto johtui useista kryptovaluuttaongelmista viime vuosina, mukaan lukien eteläkorealaisen kryptoyrittäjä Do Kwonin väitetty petos, joka lisäsi yleisön ja sääntelyviranomaisten huolta kryptomarkkinoista.

Samankaltaiset artikkelit