LIC, Cathay Life, NRMA: Mikä on vahvin vakuutusbrändi maailmanlaajuisesti? – Pankki- ja rahoitusuutiset

LIC, LIC strongest insurance brand,

Henkivakuutusyhtiö of India on säilyttänyt vahvan asemansa markkinoilla Brand Finance Insurance 100 2024 -raportin mukaan maailmanlaajuisesti johtavaksi vakuutusbrändiksi. Raportti on paljastanut, että LIC:n brändin arvo on tasaisesti 9,8 miljardia dollaria, johon liittyy vaikuttava brändin vahvuusindeksi 88,3 ja AAA-brändin vahvuusluokitus.

Cathay Henkivakuutus sijoittui toiselle sijalle!

Cathay Life Insurance on noussut 9 prosentilla brändin arvossa, joten se on vain askeleen LIC:tä jäljessä. Yritys on luokiteltu toiseksi vahvimmaksi brändiksi, ja brändin arvo on noussut 4,9 miljardiin dollariin. Raportin mukaan NRMA Insurance on kolmannella sijalla 82 prosentin nousulla brändin arvossa 1,3 miljardiin dollariin.

Kiinalaiset vakuutusbrändit hallitsevat edelleen maailmanlaajuisia sijoituksia Ping Anin johtamana, ja brändin arvo on kasvanut 4 prosenttia 33,6 miljardiin dollariin. China Life Insurance ja CPIC säilyttävät asemansa 3. ja 5. sijalla. Saksalainen Allianz ja ranskalainen AXA varmistavat paikkansa Top 5:ssä.

Merkittävää brändin arvon kasvua kokeneista brändeistä erottuu australialainen NRMA Insurance 82 prosentin kasvullaan 1,3 miljardiin dollariin sekä tanskalainen Tryg, joka koki 66 prosentin kasvun 1,6 miljardiin dollariin.

Lisäksi LIC India saavutti korkeimman ensimmäisen vuoden vakuutusmaksukeräyksen, 39 090 miljardia rupiaa 23:lla tilikaudella, kun taas SBI Life Insurance ja HDFC Life Insurance johtivat yksityistä sektoria uusilla 15 197 miljoonan Rs:n ja HDFC Life Insurancen 10 970 miljoonan Rs:n maksuperinnöillä.

Viimeaikaisen kehityksen myötä hallitus hyväksyi LIC:n työntekijöiden 17 prosentin palkkojen tarkistuksen, joka tulee voimaan elokuussa 2022 ja hyödyttää yli 110 000 työntekijää. LIC:n osakkeet nousivat myös kaikkien aikojen korkeimmalle tasolle, 1 175 rupiaa 9. helmikuuta 2024. Vaikka osakekurssi putosi lähes 25 % helmikuun huipuistaan, alan tarkkailijat ovat toiveikkaita siitä, että maan suurin vakuutusyhtiö saavuttaa kaksinumeroisen kasvun uusien yritysten vakuutusmaksuissa. .

(viraston panoksilla)

Samankaltaiset artikkelit