Noida Expressway: Delhi-NCR:n uusin kaupallinen kiinteistökeskus

Noida Expressway: The newest commercial real estate hub in Delhi-NCR

Noida Expressway on tärkein käytävä, jossa on rajattomasti potentiaalia. Rakennettu selkeällä tarkoituksella kansallisen valtatien 2:n ruuhkautumisen poistamiseksi, se muodostaa suoran yhteyskanavan Delhin ja Noidan välille ja ulottuu edelleen Greater Noidaan.

Anarockin vuonna 2018 julkaistun Noida Expressway-Micro Market Overview Reportin mukaan Noida Expressway on kokenut nopean nousun kaupallisten tilojen, kuten monikansallisten BPO- ja IT-ITes-yritysten, läsnäolossa parin viime vuoden aikana. Tutkimus kiteytyi myös, että infrastruktuurilaitteiden ja yhteyksien symmetrinen kasvu on myös osaltaan edistänyt hyvien yhteiskunnallisten tilojen ja asuinhankkeiden syntymistä alueelle. Lisäksi 6-kaistaisen Noida Expresswayn monisolmuinen liitäntä Yamuna Expresswayn, DND Flywayn ja FNG Expresswayn kanssa tuo valtavasti lisäarvoa käytävälle.

Mediatietojen mukaan Noida-Greater Noida-Yamuna Expressway -väylä on muuttumassa kasvavaksi investointikeskukseksi, jossa näkyvät IT-yritykset, datakeskukset ja televiestintäbrändit osoittavat taipumusta investoida alueelle tulevia laajennussuunnitelmiaan ja -projekteja varten. Vyöllä on piilevä potentiaali nousta kukoistavaksi teknologiakeskukseksi, joka voisi ehkä ylittää vakiintuneiden teknologiakeskusten, kuten Gurgaonin, Bengalurun, Hyderabadin ja Punen, hegemonia. Noida-Greater Noida-Yamuna -moottoritien vyöhyke on myös saanut etusijaa käynnissä olevan Noidan kansainvälisen lentokentän tai Jewarin lentokentän rakentamisen vuoksi, mikä on aiheuttanut kiinteistöjen arvonnousujen dramaattisen kasvun lähialueilla.

Noida Expresswayn varrella asuinparatiisit kasvavat ripeästi kaupallisten hankkeiden koon kanssa. Noida Expresswayn läheisyydessä olevat sektorit ovat nousseet vauraiksi kaupallisiksi kiinteistökohteiksi, kuten sektori 132. Vanhojen asuinsiirtokuntien ja käytävien ollessa ylikansoituksen ja kehityksen kärjessä on tapahtunut demografinen muutos ja sen seurauksena uusien käytävien nopea kaupungistuminen. asuin-/kaupalliset vyöhykkeet on jatkuva prosessi. Uudemmat realiteetit ovat myös rohkaisseet kehittäjiä laajentamaan alueita ja käynnistämään projekteja uudemmissa paikoissa. Sektori 132 on yksi tällainen hyödyntämätön alue, joka todistaa kaupallisten kiinteistöjen kehitystä, kuten korkean katumainoksen, IT-IT-laitteiden ja ostoskeskusten nousua.

Sektorilla 132 on runsas asuntokanta, mikä luo väistämättä vahvaa kysyntää liike- ja liiketiloihin. Erityisesti viime vuosien aikana modernisoitujen kaupallisten ja vähittäiskaupan hankkeiden vahva synty on huomionarvoista. Viihteen liiketilojen vuokraus on kokenut huikean nousun, joka koostuu multiplekseistä, lasten leikkialueista ja pelialueista. CBRE:n tammikuun raportin mukaan viihde-segmentti otti leijonanosan liiketilojen vuokrauksesta ja sai 179 prosenttia vuodentakaisesta. (YOY) -kasvu seitsemässä suuressa kaupungissa vuonna 2023, mikä osoittaa kasvun 5 prosentista vuonna 2022 9 prosenttiin vuonna 2023. Delhi-NCR korosti 70 000 neliöjalkaa viihteen liiketilojen vuokraa.

Luvut osoittavat, että vähittäiskaupan ja kaupallisen kehityksen taustalla oleva kysyntä on vilkasta ja se nielaisee uusia ja jännittäviä käytäviä. Sektorista 132 on tullut keidas tärkeimmille kaupallisille ja IT-IT-hankkeille, jotka luovat uusia näköaloja investoinneille ja työllisyydelle.

Samankaltaiset artikkelit