Razorpay ostaa BillMen laajentaakseen monikanavaista maksuliiketoimintaa

Razorpay, India

Maksu- ja pankkialusta Razorpay on ostanut Mumbaissa toimivan digitaalisen laskutuksen ja asiakkaiden sitouttamisyrityksen BillMen tavoitteenaan rakentaa monikanavainen maksuekosysteemi yrityksille.

”Razorpayn kumppanuus BillMen kanssa on strategisesti suunniteltu antamaan yrityksille mahdollisuus saada hybridimallia vuorovaikutuksessa paremmin loppuasiakkaiden kanssa”, yhtiö sanoi lehdistötiedotteessa.

Razorpay ei kuitenkaan paljastanut hankinnan taloudellisia yksityiskohtia.

Jai Hemrajanin, Kuber Pritmanin ja Rupam Jainin vuonna 2018 perustama BillMe on tarjonnut digitaalisia laskutus- ja laskutuspalveluita yli 4000 yritykselle, mukaan lukien McDonalds, Burger King ja Decathlon. Se hallinnoi yli 15 000 vähittäismyyntipistekonetta.

Razorpay sanoi, että hankinta auttaa tarjoamaan ja integroidun alustan kauppiaille, mahdollistamaan heidän pääsyn omiin kojelautaihiinsa, helpottamaan ristiinmyyntiä, tarjouksia ja bannerimainoksia.

Razorpayn perustaja ja toimitusjohtaja Shashank Kumar kommentoi yrityskauppaa: ”Pyrimme nyt ankkuroimaan tämän valtavan mahdollisuuden yrityksille ja auttamaan niitä erottumaan joukosta houkuttelemalla ja pitämällä asiakkaita paremmin ja vahvistamalla heidän markkinointikykyään.”

BillPay on RazorPayn kahdeksas hankinta. Aiemmin se oli hankkinut useita startup-yrityksiä, kuten Ezetap, PoshVine, Curlec ja IZeliant Technologies.

Yritysosto tapahtuu aikana, jolloin Razorpay aikoo siirtää emoyhtiönsä Yhdysvalloista Intiaan.

Yhtiön nettotulos nousi 20 prosenttia vuodentakaisesta 7,3 miljardiin ruplaan vuosina 2021-22 (huhti-maaliskuu).

Samankaltaiset artikkelit