IGNOU kutsuu hakemuksia maatalouden verkko-ohjelmiin – Koulutusuutiset

IGNOU invites applications for online programmes in agriculture.

Indira Gandhin kansallinen avoin yliopisto (IGNOU) ottaa tällä hetkellä vastaan ​​hakemuksia erilaisiin verkko-ohjelmiin. Kiinnostuneet voivat hakea näille kursseille virallisen verkkosivuston ignou.ac.in kautta. Nämä ohjelmat sisältävät 16 tarjontaa eri tasoilla, mukaan lukien todistukset (kuusi kuukautta), tutkintotodistukset (yksi vuosi), jatkotutkintotodistukset, jatkotutkinnot ja maisterintutkinnot, virallisen lausunnon mukaan.

IGNOU tarjoaa tutkintoja sellaisilla aloilla kuin maidonviljely, luomuviljely, mehiläishoito, siipikarjan tuotanto, maanviljely, maatalouspolitiikka, maatalouskustannusten hallinta, vesi- ja vesistöjen hallinta, meijeriteknologia, lihateknologia, hedelmien ja vihannesten lisäarvotuotteet, puutarhaviljely, maatalous ja Elintarviketurvallisuus ja laadunhallinta.

IGNOU:n maatalouskorkeakoulu pyrkii parantamaan eri sidosryhmien, kuten maanviljelijöiden, maaseudun nuorten, teknikkojen ja maanviljelijöiden, työllistämistä. Nämä taidot välitetään avoimen ja etäopiskeluohjelman kautta maataloudessa ja siihen liittyvillä aloilla. Yliopisto kutsuu parhaillaan hakemuksia verkkokursseilleen helpottaakseen tätä tehtävää, lausunnossa mainitaan.

Samankaltaiset artikkelit