360 kiinteistönvälittäjät tunkeutuvat osaomistustilaan

360 Realtors forays into fractional ownership space

360 Realtors, Intian johtava institutionaalinen kanavakumppani (ICP), on tunkeutunut murto-omistukseen uuden yrityksensä 360 FRXNL kautta. Äskettäin hautottu kokonaisuus tarjoaa läpinäkyviä ja saumattomia transaktiomahdollisuuksia useille omaisuuserille, mukaan lukien kaupalliset, asuin-, teollisuus-, tontit ja paljon muuta. Yhtiön tavoitteena on tarjota institutionaalisia sopimuksia vähittäissijoittamisen joustavuuteen ja mukavuuteen.

Seuraavien 12 kuukauden aikana 360 FRXNL pyrkii keräämään lähes 500 miljoonan rupiaa. Seuraavan kolmen vuoden aikana se odottaa yhteensä 1 850 miljoonan rupiaa.

”360frxnl.com on yrityksemme demokratisoida kiinteistökauppaa Intiassa. Alustan kautta voi sijoittaa yhteen tai useampaan voittoa tuottavaan omaisuuteen ja ansaita korkeampaa tuottoa. Kiinteistöillä on ainutlaatuinen tarjous. Se on suhteellisen vähäriskinen, mutta korkean tuoton aineellinen omaisuus. Kiinteistöjen korkeampi hankintahinta heikentää kuitenkin joskus sijoittajien mahdollisuuksia osallistua segmenttiin. FRXNL:n avulla olemme asettuneet kääntämään normin. Nyt jopa 10 000 rupialla voi omistaa osan kiinteistöstä ja saada korkeampaa tuottoa”, sanoi Ankit Kansal, MD & Founder, 360 Realtors.

Maailmanlaajuiset murto-osat AUM-markkinat ovat nousussa. Knight Frankin raportin mukaan markkinoiden koko oli 5,4 miljardia dollaria vuonna 2020, ja sen on määrä saavuttaa 8,9 miljardia dollaria vuoteen 2025 mennessä, mikä tarkoittaa, että CAGR kasvaa 10,5 prosenttia. Konsepti on jo erittäin suosittu Isossa-Britanniassa, Singaporessa, Hongkongissa ja Australiassa.

Intiassa markkinoiden koko on 487 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria (4000 INR) ja ne ovat kasvaneet 170 % viimeisten 4 vuoden aikana. Potentiaali on kuitenkin valtava. Pelkästään A-luokan toimistossa on 550 000 INR:n (75 miljardin dollarin) bruttovarallisuus, jolla voidaan käydä kauppaa murto-osalla AUM-mallilla. Jos lisäämme muita luokkia, markkinoiden koko on vielä suurempi.

On olemassa luontaisia ​​etuja, jotka tekevät osaomistuksesta houkuttelevan sijoitusstrategian. Markkinoille pääsyn este on alhainen huolimatta pääsystä arvokkaaseen omaisuuteen, jolla on vahva pitkän aikavälin potentiaali. Myynti on helppoa, sillä omaisuus voidaan myydä loppuun, kun suurin osa sijoittajista on samaa mieltä. Murto-omistusten avulla voidaan jopa rajoitetulla kaistanleveydellä sijoittaa yhteen tai useampaan kiinteistöön, mikä antaa runsaasti tilaa hajauttamiselle.

360 FRXNL:n liiketoiminnan johtamiseksi ryhmä on toiminut Ankush Ahujassa perustajajäsenenä ja liiketoimintajohtajana, alan veteraanina, jolla on yli 2 vuosikymmenen kokemus. Ennen 360FRXNL:ään liittymistään Ahuja työskenteli useiden yritysten kanssa, kuten Piramal Capital, hBits, Standard charted bank, Yes bank, DLF Group jne.

”360frxnl.com tarjoaa laajan valikoiman omaisuutta vaativille ostajille ja sijoittajille. Alustalta voi valita useista vaihtoehdoista, joihin kuuluvat muun muassa A-luokan toimistotilat, työskentelytilat, varastoalueet, teollisuustontit, maalaistalot, vuokrahuvilat ja hotellit, yhteisasuntotilat, SEZ, rivitalot, tapahtumat tilat ja paljon muuta.” sanoi Ahuja.

”Juuri nyt olemme luoneet fokusoidun ekosysteemin ja arvioimme uskottavia vaihtoehtoja. Olemme integroineet taaksepäin houkuttelevien sijoitusvaihtoehtojen tunnistamiseksi. Paikalla on tutkimus- ja due diligence -tiimi, jonka tehtävänä on seurata, arvioida ja tunnistaa houkuttelevia sijoitusehdotuksia. Painopiste ei ole vain tuottossa, vaan myös taustalla olevissa rakenteellisissa perustekijöissä. Samoin olemme integroituneet kehittääksemme täyden pinon teknologiaa tukevan alustan, joka varmistaa vaivattoman kaupankäynnin”, Ahuja lisäsi.

Samankaltaiset artikkelit