Pysy tällä Diwalilla suojassa myrkylliseltä savulta näiden ilmanpuhdistimien avulla – parhaat vaihtoehdot – Teknologiauutiset

air purifier, delhi pollution, pollution solution, under 10k air purifier,latest air purifier, pollution

Ilmansaasteet ovat suuri ongelma monissa Intian kaupungeissa. Hengittämämme ilma ei ole niin puhdasta kuin sen pitäisi olla esimerkiksi autojen, tehtaiden ja rakentamisen takia. Tämä saastuminen voi olla haitallista terveydellemme. Siksi monet ihmiset käyttävät kodeissaan ilmanpuhdistimia. Nämä koneet auttavat puhdistamaan kotisi ilman ja tekevät siitä turvallisempaa hengittää. Ilmanpuhdistimien käytöstä on tullut todella tärkeää, koska ne voivat auttaa suojaamaan sinua ja perhettäsi ilmansaasteiden haitallisilta vaikutuksilta.

Tässä on luettelo ilmanpuhdistimista, jotka useimmat ihmiset valitsevat, taulukoitu budjettisi mukaan:

alle Rs. 10 000

Philips Ac1215/20 ilmanpuhdistin: Philips Air Purifier on tehokas laite, joka käyttää HEPA-suodatinta poistamaan 99,97 % pienistä epäpuhtauksista ilmasta, mukaan lukien jopa 0,003 mikronin kokoiset epäpuhtaudet. Sen puhdistusnopeus on nopea, ja se puhdistaa tavallisen huoneen vain 12 minuutissa, joten se sopii jopa 333 neliöjalkaa tiloihin. Sillä on 2 vuoden takuu, joka takaa puhtaan ja terveellisen sisäilman kotiisi.

Honeywell Air touch V3 Indoor Air Purifier: Tämä on tehokas laite, joka on suunniteltu luomaan turvallinen sisäympäristö. Se käyttää HEPA-suodatinta poistamaan 99,99 % allergeeneista ja epäpuhtauksista, mukaan lukien pienet hiukkaset, kuten PM10 ja PM2.5. Soveltuu enintään 465 neliöjalkaan huoneisiin, sen CADR on jopa 300 m³/h, ja siinä on 1 vuoden takuu lisävarmuuden vuoksi.

Smart Air Sqair -ilmanpuhdistin: Smart Air Sqair -ilmanpuhdistin on tyylikäs ja tehokas kodin ilmanpuhdistin. HEPA-suodattimen avulla se kerää epäpuhtaudet, kuten PM2.5-hiukkaset, pölyn, bakteerit ja allergeenit yhdellä kertaa. Soveltuu jopa 430 neliöjalkaa huoneisiin, siinä on kosketus- ja mekaaniset nuppiohjaimet, eurooppalaiset pyökkipuiset jalat, 3-vaihteinen vaihtoehto, suodattimen vaihtoilmaisin ja kaksoissuodatussuoja. Siinä on 1 vuoden takuu, joten se on paras valinta alle 10 000 ilmanpuhdistimien joukossa.

Lue myös

Ilmansaasteita koskevat päivitykset: 10 parasta asiaa, jotka tulee pitää mielessä ennen ilmanpuhdistimen ostamista

SHARP-huoneilmanpuhdistin: SHARP-huoneilmanpuhdistin on edullinen vaihtoehto hintaan Rs. 10 000. Se käyttää Plasmaclusteria ja suodattimia kaksoispuhdistukseen, joten se sopii koti- ja toimistokäyttöön. Aktiivihiilisuodatin poistaa hajut, ja siinä on Auto- ja Haze-tilat joustavaa käyttöä varten tarpeidesi mukaan.

alle Rs. 20 000

Honeywell Air Touch V4: Honeywell Air Touch V4 -ilmanpuhdistin käyttää edistynyttä H13 HEPA -suodatinta, joka vangitsee 99,97 % pienistä allergeeneista, kuten siitepölystä, pölystä ja lemmikkieläinten hilseestä. Se vaihtaa ilmaa viisi kertaa tunnissa keskikokoisessa jopa 543 neliöjalkaa huoneessa CADR:n ollessa 330 m3/h. Puhdistimessa on UV-LED ja ionisaattori, jotka tappavat ilmassa leviäviä bakteereja, ja siinä on kolme puhdistusnopeutta. Siinä on 1 vuoden takuu ja se kattaa alueet jopa 543 neliöjalkaa.

Coway Professional -ilmanpuhdistin: Coway Professional -ilmanpuhdistin for Home asettaa uuden vertailukohdan ilmanlaadun ylläpitämiselle. Siinä on Green True HEPA -suodatin, joka vangitsee tehokkaasti 99,99 % viruksista ja PM 0,1 -hiukkasista, ja sillä on pisin suodattimen käyttöikä – 8500 tuntia. Coway on saasteeton asuintila, jossa yhdistyy erinomainen laatu ja käyttäjäystävällinen muotoilu, ja sillä on 7 vuoden takuu.

MI Xiaomi Smart Air Purifier 4: Innovatiivinen lähestymistapa puhtaaseen ilmaan on MI Xiaomi Smart Air Purifier 4. Tässä laitteessa on todellinen 3-kerroksinen HEPA-suodatin, joka poistaa tehokkaasti 99,99 % ilman epäpuhtauksista ja PM 0,1 -hiukkasista. Siinä on myös ionisaattori ja lasersensori. Sillä voidaan puhdistaa suuret alueet laajan 516 neliömetrin peittoalueen ansiosta. Voit käyttää sitä helposti äänikomennoilla Alexan, sovelluksen tai Wi-Fin kautta.

PHILIPS High-Efficiency Air Purifier: Vahva vaihtoehto ilmanpuhdistukseen on PHILIPS High-Efficiency Air Purifier AC2887/20. Se eliminoi 99,9 % ilmassa leviävistä bakteereista ja viruksista 99,97 % ilman epäpuhtauksien lisäksi, kun se on varustettu Vitashield Intelligent Purification -toiminnolla. Sen HEPA-suodatin varmistaa, että suodatus on tehokasta. Tämä valkoinen ilmanpuhdistin, joka on valmistettu erityisesti päämakuuhuoneisiin, tarjoaa tehokkaan ilmanpuhdistuksen tehdäkseen kodistasi terveellisemmän.

Samankaltaiset artikkelit