Nykaan osake nousee Q2:n tulokseen; Pitäisikö sinun ostaa, pitää vai myydä osakkeita? – Markkinauutiset

Nykaa shares after q2 results

FSN E-Commerce Venturesin, kauneuden ja muotialan verkkokaupan Nykaa operaattorin, osakekurssi nousi yli 5 % 154,8 rupiaan päivässä sen jälkeen, kun yhtiö teki 7,80 miljoonan rupian voiton 24. tilikauden toisella neljänneksellä, mikä on 50,3 % enemmän verrattuna. 5,19 miljardiin ruplaan viime vuoden vastaavalla neljänneksellä. Sen toiminnasta saadut tulot olivat 1507,02 miljardia rupiaa, mikä on 22,4 prosenttia enemmän kuin 1230,83 rupioita 23. tilikauden toisella neljänneksellä. Yhtiön mukaan tämä tapahtui huolimatta siitä, että juhlakausi viivästyi tänä vuonna ja siirtyi lokakuuhun verrattuna viime vuoden syyskuun alkamiseen.

Nykaan osakekurssi nousi viimeisen viiden päivän aikana 6,35 %, viimeisen kuukauden aikana lähes 2 % ja viimeisen kuuden kuukauden aikana 16,20 %, kun se on pudonnut 3,45 % tähän mennessä.

Pitäisikö sinun ostaa, myydä vai omistaa Nykaan osakkeita?

Jefferies: Osta – Tavoitehinta: Rs 200

”Toisen vuosineljänneksen käyttökate jäi ennusteemme tasolle alhaisemman GM:n vuoksi. Johto katsoi tämän johtuvan BPC-salkun korkeammista alennuksista, joita johti lisääntynyt kilpailu, alhaisemmat mainostulot ja tuotevalikoiman muutos. Liikevaihdon kasvu oli kuitenkin vahvaa, mikä johtui pääasiassa vahvasta käyttäjien kasvusta molemmissa avainsegmenteissä. Jatkossa BPC CM:n laajentamisessa voi olla rajoitetusti mahdollisuuksia, ainakin keskipitkällä aikavälillä operatiivisen vipuvaikutuksen pitäisi auttaa nostamaan käyttökateprosenttia. Leikkasimme FY25-26 EBITDA-arvioitamme 6-11 % alentaessamme BPC:n tuottomarginaaliarvioitamme. Säilytä ”Osta”. Muoti. Arvostamme Nykaan BPC:tä 7,5 kertaa syyskuun 25 e myynnillä ja muotia 2 x syyskuun 25 e myynnillä saavuttaaksemme tavoitehinnan 200 Rs.

JM Financial: Osta – Tavoitehinta: Rs 210

”Yhtiö raportoi GMV:n kasvusta 25 % vuotta aiemmasta, kun BPC/Fashion/Others kasvoi vastaavasti 23 %/27 %/54 %. Konsolidoitu GMV vuoden 2002 toisella vuosineljänneksellä oli 2 940 miljoonaa rupiaa ja tuloja 1 500/1510 miljardia. Bruttokate laski 221 bps edellisvuodesta johtuen perusvaikutuksesta viime vuoden alussa alkaneen juhlakauden vuoksi. Käyttökatemarginaali kuitenkin kasvoi 38 bps vuositasolla, koska henkilöstökulut pysyivät vakaina ja laskivat ~90 bps vuositasolla prosentteina liikevaihdosta. Yhtiö on tuonut kasvua niin asioiville asiakkaille kuin AOV:ille, ja toimintamittarit ovat jälleen terveenä. Toistamme ”Osta” -luokituksen tavoitehinnalla 210 Rs (nousu noin 42 %), koska olemme vahvasti vakuuttuneita Fashionin odotettua aikaisemmasta kannattavuudesta.”

Samankaltaiset artikkelit