Paytm:n osakkeet 20 % alemmalla kierroksella toisena peräkkäisenä päivänä, saavuttaa uuden 52 viikon pohjan – Market News

Paytm share price today

Paytmin osakkeet jatkavat laskukierretään ja osuivat perjantaina 20 % alempaan kiertoon edellisen päivän 20 % laskun jälkeen. Osakkeen arvo on tällä hetkellä 487 rupiaa, mikä on lähellä kaikkien aikojen alinta 438 rupiaa, mikä on viimeksi maaliskuussa 2022.

Perustaja Vijay Shekhar Sharma käsitteli huolenaiheita analyytikkopuhelussa torstaina ja luonnehtii Reserve Bank of Indian toimia Paytm Payments Bank -pankkiin ”nopeushävikkinä”. Sharma ilmaisi luottavansa haasteiden ratkaisemiseen strategisten kumppanuuksien kautta muiden pankkien kanssa, mikä ennakoi ratkaisun tulevina päivinä tai vuosineljänneksinä.

Johtavat rahoituslaitokset, kuten Jefferies, JM Financial ja Axis Capital, ovat kuitenkin alentaneet Paytmin näkymiä. Jefferies muutti luokituksensa ”osta” -tilasta ”heikompiin”, leikkaamalla tavoitehinnan 1 050 rupiasta 500 rupiaan osakkeelta.

Axis Capital, jolla on nyt kadun alhaisin tavoite 450 ₹, alensi luokituksensa ”lisää” arvosta ”myy”. JM Financial myös muutti tavoitteensa 590 ₹:iin 1 120 ₹:sta, minkä lisäksi ”osta” -luokittelusta ”myydä” laskettiin.

Näin osake on toiminut viimeisen vuoden aikana –

Osakkeen kehitys viimeisen vuoden aikana, Paytm on tuottanut negatiivista tuottoa eri aikaväleillä. Pelkästään viimeisen kuukauden aikana osake romahti 25,17 prosenttia. Viimeiset kuusi kuukautta ovat olleet erityisen haastavia, ja merkittävä, yli 35 %:n lasku on osoitus vahvasta laskutrendistä.

Vuodesta tähän päivään mennessä Paytmin osakkeet ovat pudonneet 24,59 prosenttia, mikä korostaa kuluvan tilikauden negatiivista vauhtia. Laajemmassa mittakaavassa osake on kokenut yli 11 % negatiivisen tuoton viimeisen 12 kuukauden aikana. Markkinadynamiikan kehittyessä Paytmin kyky selviytyä viimeaikaisista takaiskuista on edelleen epävarmaa.

Samankaltaiset artikkelit