Paytm-, SBI- ja FASTag-käyttäjillä on tärkeät määräajat: 5 tärkeintä taloudellista muutosta, jotka tulevat voimaan maaliskuussa 2024

Top 5 financial changes

Uudet taloudelliset muutokset tulevat voimaan koko maassa 1. maaliskuuta 2024 alkaen. Paytm Payments Bankista GST-säännöksiin nämä muutokset vaikuttavat merkittävästi lähes kaikkien pankkiasiakkaiden verovaikutuksiin ja taloudellisiin päätöksiin.

Nämä taloudelliset muutokset tulevat voimaan tämän kuun alusta, ja ne liittyvät pääasiassa Paytm Payments Bankin, SBI-luottokortin käyttäjiin ja FASTag-käyttäjiin. Se on myös viimeinen kuukausi, jolloin kansalaisilla on viimeinen mahdollisuus tehdä taloudellisiin muutoksiin perustuvia sijoituspäätöksiä verosäästötarkoituksiin.

5 parasta taloudellista muutosta

Tässä on viisi suurta muutosta, jotka tulevat voimaan maaliskuussa 2024:

Paytm maksupankki

Reserve Bank of India (RBI) on valtuuttanut kaikki Paytm Payments Bankin asiakkaat siirtämään varansa toiseen pankkiin 15. maaliskuuta mennessä. Tämän määräajan jälkeen rahan tallettaminen tai luottotapahtumien suorittaminen Paytm-pankitileille ei ole mahdollista.

SBI-luottokortti

Intian valtionpankki on ilmoittanut muutoksen luottokorttiensa vähimmäismäärän (MAD) laskentaprosessiin 15. maaliskuuta alkaen. SBI ilmoitti asiakkailleen lähettämässään sähköpostissa MAD-laskelman GST:n kokonaissummana, EMI-summa, 100 prosenttia palkkioista, 5 prosenttia rahoituskuluista (jos sovellettavissa) sekä vähittäiskulut ja käteisennakko (jos sellainen on) ja ylimääräinen summa (jos sellainen on).

Uudet GST-säännökset

Uusien GST-säännösten mukaan yritykset, joiden vuosiliikevaihto ylittää 5 miljoonaa ₹, on velvollinen luomaan e-laskun kaikista B2B-tapahtumistaan ​​ennen kuin ne voivat laatia e-laskun.

FASTag KYC

Intian National Highway Authority (NHAI) on pidentänyt FASTag-tilien KYC-tietojen päivittämisen määräaikaa maaliskuun 2024 loppuun prosessin tehostamiseksi. Jos tietoja ei päivitetä, FASTag-tili katsotaan virheelliseksi määräajan jälkeen.

Neljäs ennakkoveron erä

Kaikkien verovelvollisten on toimitettava ennakkoveronsa neljäs erä 15. maaliskuuta mennessä. Tämän määräajan laiminlyönnistä aiheutuu veronmaksajalle 234C §:n mukaista viivästyskorkoa maksamattomista veroista 1 prosentti kuukaudessa tai osa siitä.

Samankaltaiset artikkelit