Opiskelu Australiassa: Pankkisaldoa vaaditaan Australian opiskelijaviisumiin vuonna 2024 – Investing Abroad News

Study in Australia, Bank balance, Australian student visa, overseas students, universities

Kansainväliset opiskelijat, jotka haluavat opiskella Australiassa, kohtaavat todennäköisesti suurempia taloudellisia esteitä. Australian opiskelijaviisumin vuonna 2024 vaadittavaa pankkisaldoa on korotettu. Edellinen Australian opiskelijaviisumin saamiseen tarvittavien kansainvälisten opiskelijoiden säästöjen määrä nousi lokakuussa 2023.

Australia on lisännyt vähimmäissäästöjä, joita ulkomailla olevilta opiskelijoilta vaaditaan viisumin saamiseksi. 10. toukokuuta 2024 alkaen kansainvälisten opiskelijoiden on todistettava, että he ovat säästäneet vähintään 29 710 Australian dollaria (19 576 dollaria), jotta he voivat saada viisumin. Se on toinen nousu noin seitsemään kuukauteen, kun lokakuussa vähimmäissäästöä nostettiin 21 041 dollarista 24 505 dollariin.

Australian hallitus muutti useita maahanmuuttolakeja, jotka koskevat ulkomaalaisia ​​ja kansainvälisiä opiskelijoita. Nämä ovat muutamia, jotka vaikuttavat sekä Australian yliopistoihin ilmoittautuviin tuleviin opiskelijoihin että siellä opiskeleviin nykyisiin opiskelijoihin työlupien osalta.

Säästövaatimukset ovat todiste siitä, että sinulla on tarpeeksi rahaa kattamaan matkasi, kurssimaksut ja asumiskustannukset oleskelusi aikana. Tämä vähentää taloudellisten vaikeuksien riskiä opiskelun aikana.

Australia on loistava valinta kansainvälisille opiskelijoille, koska sillä on pääsy yhdeksään maailman 100 parhaasta oppilaitoksesta, 95 prosenttiin yliopistoista maailmanlaajuisesti ja kuuteen 50 parhaan opiskelijakaupungin joukosta. Australia Visa News -lehden mukaan Australiassa myönnettyjen väliaikaisten opiskelijaviisumien kokonaismäärä nousi heinäkuussa 2023 kaikkien aikojen ennätykseen, 654 870:een. Tämä luku on 300 000 lisäystä edelliseen vuoteen verrattuna.

Muita Australian hallituksen kansainvälisille opiskelijoille käyttöönottamia keskeisiä toimenpiteitä ovat:

Australian hallitus on korvannut Genuine Temporary Entrant (GTE) -vaatimuksen aidon opiskelijan (GS) vaatimuksella torjuakseen entisestään kansainvälisiä opiskelijoita, jotka haluavat tulla Australiaan ensisijaisesti töihin opiskelemisen sijaan.

Australian hallitus ilmoitti jatkavansa opintojen jälkeisiä työoikeuksia (PSWR) enintään kahdella lisävuodella kansainvälisille opiskelijoille 1.7.2023 alkaen. Näin he voivat turvata työllistymismahdollisuudet valitsemillaan aloilla.

Kansainvälisiltä opiskelijoilta, jotka haluavat opiskella Australiassa, vaaditaan vähintään 5,5 kokonaispistemäärä ilmoittautuakseen valitsemaansa yliopistoon ja ohjelmaan.

1.7.2023 alkaen lukukausien ja lukukausien sallittu työtuntien määrä on rajoitettu korotettuun määrään 48 tuntia kahdessa viikossa, lukukausien ja lukukausien aikana.

Skilled-Recognised Graduate -viisumi, joka antaa äskettäin insinööritutkinnon suorittaneiden oleskella, työskennellä tai opiskella Australiassa enintään 18 kuukauden ajan, on ollut rajattu 22. joulukuuta 2023 lähtien.

Australian hallitus oli ilmoittanut, että kansainväliset opiskelijat eivät voi enää ilmoittautua kahdelle kurssille samaan aikaan pääkurssinsa ensimmäisen kuuden kuukauden aikana.

Samanaikaiset ilmoittautumiset on suljettu kansainvälisiltä opiskelijoilta kuuden ensimmäisen opiskelukuukauden aikana – voimaan 8.9.2023.

(viraston panoksilla)

Samankaltaiset artikkelit