Epävakaa viikko päättyy vihreään; Nifty sulkee 22. joulukuuta lähes 21 350 huippunousua, mukaan lukien Wipro, HCL Technologies, Bajaj Auto, kun taas pankkien ja NBFC:n osakkeet ovat tärkeimpiä häviäjiä – Market News

Closing bell today

Vertailuosakeindeksit päättivät perjantain kaupankäyntisession positiiviselle alueelle. NSE Nifty 50 nousi 94,35 pistettä eli 0,44 % ja asettui 21 349,40:een, kun taas BSE Sensex hyppäsi 241,86 eli 0,34 % 71 106,96:een. Bank Nifty -indeksi laski 348,30 pistettä eli 0,73 % ja asettui 47 491,85:een.

Laajemmat indeksit päätyivät positiiviseen alueeseen Smallcap- ja Largecap-osakkeiden noustessa. IT- ja metalliosakkeet menestyivät paremmin, kun taas Pankit ja rahoituspalvelut loppuvat.

Wipro, HCL Technologies, Bajaj Auto, Hindalco Industries ja Tata Motors olivat NSE Nifty 50:n suurimmat voittajat, kun taas jäljessä olevia ovat Grasim Industries, HDFC Bank, Bajaj Finance, State Bank of India ja ICICI Bank.

Intian volatiliteettiindeksi (India VIX) sulki 0,36 %.

””buy on dips” -strategia houkuttelee edelleen sijoittajia vaimean viikon aikana. Keskisuuret ja pienet yhtiöt ovat edelleen parrasvaloissa hyötyessään öljyn hintojen noususta ja mahdollisesta koronlaskusta CY24:ssä, jota tukevat Yhdysvaltain odotettua hitaampi BKT:n kasvu ja dollarin heikkous, mikä on merkki varhaisista koronlaskuista”, Vinod sanoi. Nair, Geojit Financial Servicesin tutkimusjohtaja

Nair sanoi myös, että Kiinteistö- ja Autosektorit loistavat, kun taas PSU-pankit ovat parempia kuin vertailut taseiden ja kannattavuuden parantumisen vuoksi. Ylivoimaisesta arvostuksesta huolimatta lyhyen aikavälin positiivinen trendi jatkuu, ja sitä tukee suomalaisten sijoitusyhtiöiden osto- ja osakekohtaisten toimien voimakas elpyminen. Juhlakauteen ja vuoden loppuun mennessä voimme ennakoida vaihteluväliin sidottua kaupan skenaariota rajoitetuilla datapisteillä.

Samankaltaiset artikkelit