Nuvaman yhteisyritys Cushman & Wakefieldin kanssa kerää 3 000 ₹ Intiaan sijoittamista varten

Nuvaman yhteisyritys Cushman & Wakefieldin kanssa kerää 3 000 ₹ Intiaan sijoittamista varten

Bengaluru: Nuvama Wealth Managementin omaisuudenhoitoyksikkö ja Cushman & Wakefield, maailmanlaajuinen liikekiinteistöpalveluyritys, ovat ilmoittaneet perustavansa uuden yhteisyrityksen, jonka tavoitteena on nostaa 3 000 miljardia investoida parhaisiin toimistoihin Intian nopeasti kasvavilla markkinoilla.

Uusi kokonaisuus, nimeltään Nuvama ja Cushman & Wakefield Management Private Limited (NCW), tarjoaa täyden valikoiman valmiuksia sijoittaa kaupallisiin kiinteistöihin, lausunnossa todetaan.

NCW:n ensimmäinen kiinteistörahasto – Prime Offices Fund – sijoittaa A+-luokan toimistotiloihin Bengalurussa, NCR:ssä, Punessa, Mumbaissa, Chennaissa ja Hyderabadissa, mikä muodostaa yli 70 % Intian leasingtoiminnasta. Rahasto tarkastelee sijoittamista uusiin rakennuksiin, valmiisiin ja vuokrattuihin omaisuuseriin.

”Prime Offices -rahasto antaa meille mahdollisuuden hyödyntää Intian toimistosektorin valtavaa potentiaalia ja tarjota sijoittajille vertaansa vailla olevan pääsyn monipuolisiin, korkeatuottoisiin kiinteistömahdollisuuksiin”, sanoi Anshul Jain, Intian ja Kaakkois-Aasian toimitusjohtaja.

Yhteisyrityksen kautta Nuvama tarjoaa sijoittajille parempia näkemyksiä rahastojen hallinnasta, kun taas Cushman & Wakefield tarjoaa asiantuntemustaan ​​liikekiinteistöistä.

”Intia on edelleen erottuva toimija toimistosektorilla sekä alueellisesti että maailmanlaajuisesti”, sanoi Matthew Bouw, Aasian ja Tyynenmeren alueen, Cushman & Wakefieldin toimitusjohtaja. ”Keskimääräisen kysynnän ennustetaan olevan noin 40 miljoonaa neliöjalkaa vuodessa vuoteen 2027 asti, joten Intian ennusteet. nettoabsorption odotetaan muodostavan noin 50 % Aasian ja Tyynenmeren alueen toimistojen kokonaiskysynnästä.”

Yhteisyritys keskittyy tarjoamaan kotimaisille sijoittajille mahdollisuuksia intialaisiin liikekiinteistöihin, joita perinteisesti ovat hallinneet globaalit sijoittajat, lausunnossa lisättiin.

”Näemme kasvavan kotimaisten sijoittajien kiinnostuksen, joka on toistaiseksi jäänyt useimmille kokeelliseksi näytelmäksi, koska hyvin mitoitettuja paikallisia ajoneuvoja on vähän ennen REITiä”, sanoo Nuvama Groupin toimitusjohtaja Ashish Kehair.

Nuvama valvoo 2 89 281 miljardia asiakasomaisuutta ja se palvelee monenlaisia ​​asiakkaita, mukaan lukien noin 3 300 Intian rikkain perhe. Se tarjoaa muun muassa varainhoitoratkaisuja, sijoitusneuvontaa ja kiinteistösuunnittelua. Cushman & Wakefield, jolla on 400 toimistoa 60 maassa, tarjoaa kiinteistöpalveluita kiinteistöjen omistajille ja haltijoille.

Avaa etujen maailma! Oivaltavista uutiskirjeistä reaaliaikaiseen osakeseurantaan, tuoreisiin uutisiin ja henkilökohtaiseen uutissyötteeseen – kaikki on täällä, vain napsautuksen päässä! Kirjaudu sisään nyt!

Julkaistu: 10. tammikuuta 2024, 17.07 IST

Samankaltaiset artikkelit