New Yorkin kiinteistöt | Yli 100 vuotta sitten rakennettu Brooklyn Townhouse maksaa 14 miljoonaa dollaria

A Brooklyn Townhouse Built More Than 100 Years Ago Lists for $13.995 Million

Noin 1898 Brooklynissa sijaitseva kaupunkitalo, jossa on alkuperäinen sisäänrakennettu tallelokero, on tulossa markkinoille 13,995 miljoonalla dollarilla. Prospect Parkissa sijaitseva koti on yksi kaupunginosan kalleimmista kohteista.

Park Slopen kartanon suunnitteli Montrose W. Morris, arkkitehti, joka suunnitteli useita merkittäviä Brooklynin rakennuksia, historialliset asiakirjat osoittavat. Kalkkikivitalon omistavat tällä hetkellä kirjailija ja elokuvatuottaja Deborah Goodstein-Rosenfeld ja hänen miehensä Tommy Rosenfeld, CanAm Enterprisesin perustaja, joka helpottaa Yhdysvaltojen vihreitä kortteja hakevien ulkomaalaisten sijoituksia. Pariskunta osti sen 3,75 miljoonalla dollarilla vuonna 2004, kiinteistöt osoittavat. He kieltäytyivät kommentoimasta.

Näytä koko kuva

Kuvassa vuonna 2012 Deborah Goodstein-Rosenfeld ja Tommy Rosenfeld ostivat talon 3,75 miljoonalla dollarilla vuonna 2004. (KUVA: RAY MICKSHAW/WIREIMAGE/GETTY IMAGES)

Omistajat suorittivat suuren remontin vuoden 2015 tienoilla, kun he päivittivät sähköt ja putkistot, lisäsivät keskusilmaa ja uusivat keittiön ja kylpyhuoneet, sanoi Compassin listausagentti Amy Mendizabal, joka markkinoi kiinteistöä kollegoidensa Leonard Steinbergin ja Leslie Frishberg Wolfowitzin kanssa.

Mendizabal sanoi, että talo on kooltaan noin 9 000 neliöjalkaa, ja sen sisäänkäynnin yläpuolella on lasi- ja pronssikatos ja takana pihapuutarha. Kaikkialla on alkuperäisiä yksityiskohtia, kuten monimutkaiset listat, kaiverretut puiset portaat, kasetikatot ja puupaneelit. Talossa on useita lasimaalauksia, mukaan lukien kattoikkuna, joka tuo valoa talon ytimeen.

Tallelokero sijaitsee alemman tason oleskelutilassa. ”Kassakaappi on rakennettu rakennuksen perustukseen, joten se ei kulje mihinkään”, Mendizabal sanoi.

Alkuperäisiä yksityiskohtia ovat listat ja takat.

Näytä koko kuva

Alkuperäisiä yksityiskohtia ovat listat ja takat. (Evan Joseph)

Salon taso on laaja viihdyttävä tila, jossa olohuone, josta on näkymät puistoon, yhdistää toiseen olohuoneeseen, ruokailutilaan ja keittiöön. Usein tämän ikäisissä kodeissa oli keittiö alakerrassa, Mendizabal sanoi.

Koti oli aiemmin vuokrattu, ja se pyysi 18 500 dollaria kuukaudessa StreetEasyn mukaan. Mendizabal sanoi, että Rosenfeldit muuttivat pois, kun talosta tuli liian suuri heidän tarpeisiinsa. Pariskunta osti asunnon Pierhousesta, uudisrakennuksesta Brooklyn Bridge Parkista, noin 10,25 miljoonalla dollarilla vuonna 2017, kertoo showM.

Prospect Parkin kartanokokoisia koteja ei esiinny usein.

Näytä koko kuva

Prospect Parkin kartanokokoisia koteja ei esiinny usein. (Evan Joseph)

Brooklynin luksusmarkkinat ovat hidastuneet viime vuodesta, ja myynnin määrä putosi 42,6 % toisella neljänneksellä edellisvuodesta, kiinteistöarviointiyhtiö Miller Samuelin mukaan.

Silti kartanokokoisia koteja puistossa ei esiinny usein, Mendizabal sanoi. Brooklyn Heightsin kartano, joka myytiin 25,5 miljoonalla dollarilla vuonna 2021, on Brooklynin myyntiennätys, Miller Samuelin tiedot osoittavat.

Mendizabal sanoi, että talo kadun toisella puolella Rosenfeldsin kiinteistöä myytiin äskettäin vajaalla 12 miljoonalla dollarilla. ”Tämä on todella keräilijän kiinteistö”, Mendizabal sanoi.

Kirjoita EB Solomontille osoitteeseen eb.solomont@wsj.com

Samankaltaiset artikkelit