India Index kerää 500 000 dollaria siemenkierroksella

dollar, india

India Index LLC, pilvipohjainen B2B-toimitusketjun markkinapaikka, on kerännyt 500 000 dollaria siemenrahoituskierroksensa, jota johtaa joukko yksityisiä sijoittajia Yhdysvalloista ja Intiasta.

Parth Jindal, JSW Cementin ja JSW Paintsin toimitusjohtaja, Vaaman Sehgal Motherson Groupista ja Robert Lansing Westminster Capitalista olivat avainsijoittajia ennakkosiemennyskierroksella muiden yksityisten sijoittajien ohella.

Markkinapaikka auttaa amerikkalaisia ​​ostajia ja intialaisia ​​toimittajia etsimään, suodattamaan ja tarkastamaan toimitusketjukumppaneita saumattoman ja kustannustehokkaan prosessin kautta.

Jotkut Intian suurimmista yrityksistä JSW Groupista Bharat Forge Limitediin hyödyntävät India Indexiä vientimahdollisuuksien hyödyntämiseen Yhdysvaltojen markkinoilla.

Aloitusyritykset ja Fortune 500 -yritykset käyttävät alustaa toimitusketjukumppaneiden etsimiseen ja arvioimiseen.

Samir N. Kapadia, USA:n ja Intian kaupan neuvonantaja ja teknologian startup-johtaja, on India Indexin perustaja ja toimitusjohtaja.

Kapadia sanoi rahaston käyttöönotosta: ”India Indexin avulla olemme sitoutuneet lisäämään näkyvyyttä, yhteyksiä ja kaupallista toimintaa yhdysvaltalaisten ostajien ja intialaisten toimittajien välillä. Varoilla rakennamme kapasiteettia alustan optimoimiseksi ja menemme pidemmälle kuin haku-, arviointi-, asiakirjojen tarkistus- ja työnkulunhallintaratkaisut.”

”Yhdysvallat on pitkään ollut Intialle arvokas kauppakumppani, mutta pienillä ja keskisuurilla yrityksillä kaikkialla maassamme ei ole työkaluja ja resursseja päästäkseen näille vientimarkkinoille. India Index auttaa demokratisoimaan pääsyn kaikille intialaisille yrityksille, jotka haluavat osallistua maailmanlaajuiseen kauppaan”, sanoi Parth Jindal, sijoittaja ja neuvonantajan hallituksen jäsen.

Samankaltaiset artikkelit