Näppärä nousutavoite nähty vuosina 19620-19650; TCS, Bajaj Auto, Bharti Airtel ostettavien osakkeiden joukossa

stock tips

Vertailuindeksit jatkoivat positiivista tahtia kolmatta päivää peräkkäin, Nifty päätyi 49 pistettä korkeammalle, kun Sensex nousi 152 pistettä. Toimialoista eniten nousi Media-indeksi, joka nousi yli 3 %, kun taas päivänsisäistä voittovarausta nähtiin pankki- ja valikoiduissa Auto-osakkeissa. Teknisesti jyrkän käänteen jälkeen indeksi käy mukavasti kauppaa 50 ja 20 päivän SMA:n (Simple Moving Average) yläpuolella, ja päivänsisäisillä kaavioilla se on jatkuvasti muodostanut korkeamman pohjamuodostelman, mikä on pitkälti positiivista. Trendiä seuraaville kauppiaille nyt 19 500 olisi pyhä tukialue. Sen yläpuolella indeksi voi nousta 19 620-19 650:een. Kääntöpuolella alle 19 500 härkää saattavat haluta poistua kaupankäynnin pitkistä positioista. Alle 19 500 indeksi voi pudota 19 450-19 420:een.

Muutaman viime istunnon aikana laskuri oli jumissa kantaman rajoittuneessa liikkeessä, ja tällä hetkellä näimme vaihteluvälin katkeamista päivittäisessä mittakaavassa. Lisäksi sulkeutuminen vastusalueensa yläpuolelle ja kunnollinen volyymiaktiviteetti viittaa siihen, että laskurilla on hyvät mahdollisuudet nousta edelleen lähitulevaisuudessa.

Osake on tuottanut heikommin viime viikkoina, ja se on nähnyt laskutrendiä. Korkeimmilta tasoilta tapahtuneen jyrkän korjauksen jälkeen osake käy tällä hetkellä kauppaa vaihteluväliin sidottussa tilassa, mikä viittaa kertymiseen näillä tasoilla. Siksi nousun nykyiseltä tasolta odotetaan jatkuvan tulevissa istunnoissa.

Osake laski asteittain korkeammalta tasolta muutaman viime istunnon aikana. Huono puoli näyttää kuitenkin olevan rajoitettu usean tukialueen vuoksi. Äskettäinen käänteismuodostelma ja kunnollinen volyymiaktiivisuus osoittaa, että laskuri on saavuttamassa nousevaa pitoa. Tästä syystä odotamme nousutrendin palautuvan nykyiseltä tasolta.

Osake on viime aikoina osoittanut merkittävää rallia pohjalta ja osakkeen trendi on edelleen nousevassa suunnassa. Päiväkaavion muodostumisen korkeampi ja korkeampi matala sarja näkyy osakkeessa. Näin ollen muodostus viittaa nousujohteiseen jatkumiseen lähitulevaisuudessa.

Samankaltaiset artikkelit