Muthoot Finance kerää 700 kr:tä suojattujen NCD-korttien kautta

industry news

Suuri kultalaina ja ylemmän tason NBFC Muthoot Finance ovat julkistaneet uusimman julkisen liikkeeseenlaskun, joka sisältää vakuudellisia lunastettavia vaihtovelkakirjoja, joiden nimellisarvo on 1 000 Rs. Ongelman peruskoko on 100 crore with an option to retain over-subscription up to600 miljoonaa, joka on yhdistetty 700 miljoonan rupiaan.

Osakeanti avattiin 21.9.2023 ja päättyy 6.10.2023, ja siinä on mahdollisuus sulkea aikaisempi päivämäärä tai pidennetty päivämäärä hallituksen tai NCD-komitean päätöksellä.

Tämän liikkeeseenlaskun yhteydessä annettavaksi ehdotetut suojatut NCD:t ovat saaneet ICRA:n luokituksen AA plus (stabiili). Tämä luokitus kertoo korkeasta turvallisuudesta taloudellisten velvoitteiden oikea-aikaisessa hoidossa, todetaan yhtiön tiedotteessa.

NCD-taudit ehdotetaan sisällytettäväksi BSE-luetteloon. Jako jaetaan saapumisjärjestyksessä. Vakuutetuille NCD:ille on 7 sijoitusvaihtoehtoa, joiden korkomaksutiheys on ”kuukausittainen” tai ”vuosittainen” tai ”erääntymisen yhteydessä” maksettava korko vaihtelee 8,75 %:sta 9,00 %:iin vuodessa yksityis- ja yrityssijoittajille.

George Alexander Muthoot, MD, Muthoot Finance, sanoi; “ 32. NCD-emissiomme on avoinna merkittävälle, ja NCD:n korkoa on korotettu 0,50 %. Verrattuna muihin käytettävissä oleviin sijoitustavoimiin, NCD:mme, joiden luokitus on AA plus/stable’, tarjoavat houkuttelevan sijoitusvaihtoehdon. Tämä tarjoaa sijoittajillemme kaksinkertaisen edun, korkeamman luokituksen ja houkuttelevan koron, joka vaihtelee 8,75–9 prosenttia vuodessa.

Annin kautta kerätyt varat käytetään ensisijaisesti yhtiön lainatoimintaan. Liikkeeseenlaskun pääjärjestäjä on AK Capital Services ja IDBI Trusteeship Services on debentuurien edunvalvoja. Link Intime India on ongelman rekisteröijä.

Hän sanoi: ”Osaan tätä liikkeellelaskua yksityissijoittajamme saavat 1 % vuodessa enemmän kuin instituutioihin ja yrityksiin sovellettava korko. Toivomme markkinoiden ja sijoittajiemme lisääntynyttä kiinnostusta tätä kysymystä kohtaan.

Muthoot Finance raportoi konsernin tuloksen verojen jälkeen (PAT) 27 prosentin kasvun 1 045 miljoonaan rupiaan vuoden 24 ensimmäisellä vuosineljänneksellä verrattuna 825 miljoonaan rupiaan viime vuoden vastaavalla neljänneksellä lainavarojen suuremman kasvun ansiosta. Yhtiön yhteenlaskettu tuotto oli 3 508 miljoonaa ruplaa verrattuna 2 804 miljoonaan ruplaan, mikä merkitsee 25 prosentin kasvua. Sen kultalainan AUM kasvoi vahvasti 18 % vuotta aiemmasta ja 7 % qoq:sta ja oli 66 039 rupioita vuoden 2014 ensimmäisellä neljänneksellä.

Samankaltaiset artikkelit