Markkinat vahvistuvat volatiliteetin keskellä: Nifty ja Sensex sulkeutuvat hieman korkeammalle, Dow Jonesin silmät 40 000 virstanpylvään – CaFE Invest News

Key levels to watch on Nifty this week

Kirjailija: Ajit Mishra

Markkinoilla käytiin epävakaasti vaihtelevien vihjeiden keskellä ja nousi lähes puoli prosenttia. Alku oli hillitty ja paineet valittuihin raskassarjaan painoivat indeksiä alemmas keskellä. Globaalin rintaman kelluvuus laukaisi kuitenkin elpymisen viimeisissä istunnoissa, mikä auttoi indeksiä sulkeutumaan viheriölle.

Tämän seurauksena molemmat vertailuindeksit, Nifty ja Sensex, päätyivät hieman korkeammalle tasolle 22 096,70 ja 72 831,94. Samaan aikaan sekalainen suuntaus alakohtaisella rintamalla piti osallistujat miehitettynä, kun kiinteistö-, auto- ja metallimarkkinat nousivat voimakkaasti, kun taas IT ja FMCG asettuivat tappiolle. Myös laajemmat indeksit hengähtivät ja nousivat kukin ~1,5 %.

Tuleva viikko on lyhennetty lomaviikkoina, ja odotamme volatiliteetin pysyvän korkealla maaliskuun johdannaissopimusten suunnitellusta päättymisestä johtuen. Lisäksi osallistujat jatkavat vihjeiden ottamista globaaleilta indekseiltä, ​​erityisesti Yhdysvaltain markkinoilta, jotka vahvistuvat joka viikko.

Suurin indeksi, Dow Jones Industrial Average (DJIA), on asetettu testaamaan uutta ”40 000” virstanpylvästä, ja tukipohja on siirtynyt 39 200:aan, jos voittoa kertyy.

Niftyn äskettäinen elpyminen voi johtua suurelta osin suotuisista maailmanlaajuisista vihjeistä, mutta se on edelleen esteenä lyhyen aikavälin liukuvan keskiarvon eli 20 DEMA:n ympärillä. Toistamme varovaisen näkemyksemme Niftystä, kunnes se ottaa päättäväisesti takaisin 22 200 vyöhykkeen, muuten voittojen kerääminen voi jatkua.

Huonona puolena 21 500-21 800 tarjoaisi edelleen tyynyn. Koska näemme sekalaisia ​​suuntauksia eri sektoreilla, osallistujien tulisi keskittyä osakkeiden valintaan ja riskienhallintaan. Toistamme, että pidämme etusijalla suuret indeksiyhtiöt ja suuret keskisuuret yhtiöt ja suosittelemme, että hyödynnetään pienten yhtiöiden tilan palautumista positioiden vähentämiseksi.

Samankaltaiset artikkelit