Markkinat putoavat tiistaikaupassa, Nifty alle 21 250, Sensex putoaa yli 1000 pistettä pankkien, median ja kiinteistön vetämänä – Market News

Financial market candle sticks

Kauhea tiistai markkinoille. S&P BSE Sensex putosi 1 053,10 pistettä alempana, 1,47 % ja oli 70 370,55, kun taas NSE Nifty 50 menetti 333 pistettä, 1,54 % ja laski 21 238,80 pisteeseen. Nifty Bank menetti 1,1 pistettä 1,4 pistettä tai . .

Toimialarintamalla media- ja ralliosakkeet olivat suurimpia häviäjiä. Myös laajemmat indeksit päätyivät punaiseen, keskisuurten ja pienten yhtiöiden osakkeiden ollessa syvällä punaisella.

Jäljelle jääneitä ovat IndusInd Bank, Coal India, ONGC, Adani Ports ja SBI Life Insurance. Intian volatiliteettiindeksi (India VIX) sulki 7,61 % korkeammalla.

Aasian markkinat sulkivat vaihtelevasti, kun Japanin keskuspankki piti rahapolitiikkansa ennallaan. Japanin Nikkei 225 sulki hieman alempana 36, ​​517,58:aan.

”Nifty avasi aukon, mutta se ei kestänyt ja myi pois. Se sulki 333 pisteen miinuksen. Päiväkaavioissa voimme havaita, että vyöhyke 21750 – 21810 toimi jäykänä vastuksena ja Nifty aloitti pudotuksen seuraavan osuuden”, sanoi Jatin Gedia, BNP Paribasin Sharekhanin tekninen tutkimusanalyytikko.

”Matkalla alas Nifty todennäköisesti ajautuu alas kohti 20870:aa, joka on 38,2 % Fibonacci-retracement-taso noususta 18838–22124. Päivittäisillä ja tuntikohtaisilla liikemääräindikaattoreilla on negatiivinen crossover, joka on myyntisignaali. Pomppiman tapauksessa sitä tulee käyttää myyntimahdollisuutena. Kaiken kaikkiaan suuntaus on edelleen heikko. Tasojen suhteen 20977 – 20950 on välitön tuki, kun taas 21400 – 21430 toimii välittömänä esteenä lyhyen aikavälin näkökulmasta”, Gedia lisäsi.

Bank Nifty avasi kuilua, vaikka se myytiin, ja se jatkoi laskun seuraavaa vaihetta. Huonona puolena Nifty-pankki on matkalla kohti 44600:aa lyhyen aikavälin näkökulmasta. Nousussa 45800 toimii välittömänä esteenä, Gedia lisäsi.

”Huolimatta positiivisesta vauhdista globaaleilla markkinoilla, myyntipaineet jatkuivat tänään kotimarkkinoilla lähinnä ulkomaisia ​​rahoituslaitoksia huolestuttavien uutisten johdosta, sillä SEBI on laatinut asiakirjan tiukempien tosiasiallisten omistusnormien määräämisestä ulkomaisille sijoittajille helmikuun 1. päivästä alkaen. oli huolimatta ulkomaisten pankkien ja harvojen offshore-rahastonhoitajien painostuksesta keventää sääntöjä ennen määräaikaa. Jos tämä pitää paikkansa, rahastot, jotka eivät pysty noudattamaan normeja, voivat kotimaan markkinoilla myydä seuraavan kuuden kuukauden aikana enemmän 1,5–2 000 000 000 biljoonaa ruplaa”, sanoi Prashanth Tapse, Mehta Equitiesin tutkimusjohtaja. .

”Intian markkinoiden viimeaikaiset myynnit ovat laukaiseneet rahoituksen välittäjien viime istuntojen voimakkaat purkaukset, ja tämän päivän lama voi johtua toistaiseksi vaihtelevista tulostuloksista ja korkeammista arvostushuoleista. On viitteitä siitä, että koronlaskuja ei ehkä tapahdu Yhdysvalloissa pian, koska inflaatio on siellä hiipumassa, ja siksi sijoittajat tuntevat olonsa epämukavaksi nykyisistä arvostusmääristä. Vaikka Intian vuoden kasvunäkymät näyttävät positiivisilta, Kiinan ja muiden kehitysmaiden hidastuminen voi johtaa kysynnän hidastumiseen ja saada sijoittajat hillitsemään osakesijoituksiaan”, Tapse sanoi.

”Markkinat olivat tänään jatkuvassa laskussa ja kääntyivät äkillisesti negatiiviseksi positiivisesta alusta huolimatta pääasiassa raskaan sarjan aloilla, erityisesti rahoituksessa, tapahtuneen merkittävän myynnin vuoksi. Keskisuuret ja pienet yhtiöt laskivat enemmän pääindekseihin verrattuna. Teollisuussijoitusten myynti syistä, kuten korkea arvostus ja vaihtelevat tuloskauden tähänastiset tulokset, sekä viimeaikainen jännitteiden kärjistyminen Lähi-idässä ja Punaisellamerellä sai sijoittajat kirjaamaan voittoa äskettäisestä rallista. Jatkossa markkinat todennäköisesti todistavat osakekohtaisia ​​toimia meneillään olevan tuloskauden aikana”, sanoi Vinod Nair, Geojit Financial Servicesin tutkimusjohtaja.

”Nifty pysyy todennäköisesti vaihteluvälillä rajoittuneena negatiivisella puolella, kunnes näemme parannuksia pankkipaketissa. Korkeammalla puolella 21 850-22 000 olisi vaikea ylittää, kun taas 21 000-21 200 vyöhyke toimii tyynynä siltä varalta, että lasku jatkuu”, sanoi Ajit Mishra, Religare Brokingin teknisen tutkimuksen johtaja.

Samankaltaiset artikkelit