Päätöskello: Markets tasainen ja Nifty asettuu yli 22 500; Pankit ja kiinteistöosakkeet loistavat, kun RBI pitää repokoron ennallaan – Market News

Closing Bell on Friday April 5, 2024

Vertailuosakeindeksit päättivät perjantain kaupankäyntisession vaimealla alueella. NSE Nifty 50 päättyi 0,95 pistettä alempana ja asettui 22 513,65:een, kun taas BSE Sensex nousi vain 20,58 pistettä eli 0,03 % 74 248,22:een. Bank Nifty -indeksi nousi 432,25 pistettä eli 0,90 % ja asettui 48 493,05:een.

Laajemmat indeksit päätyivät vaihteleviin alueisiin, ja nousua johti pienten ja suurten yhtiöiden osakkeet. Kiinteistö- ja pankkiosakkeet menestyivät muita toimialaindeksejä paremmin, kun taas IT- ja Mediaosakkeet laskivat.

Kotak Mahindra Bank, SBI Life Insurance, HDFC Bank, Bajaj Finserv ja HDFC Life Insurance ovat NSE Nifty 50 -indeksin eniten nousseet, kun taas jäljessä olevia ovat Grasim, UltraTech Cement, L&T, Bajaj Auto ja Bharti Airtel.

Intian volatiliteettiindeksi (India VIX) nousi 1,38 %.

”Vaikka RBI:n politiikkakokous eteni odotetusti, huoli ruokainflaatiosta ja helleaaltovaroitukset muuttivat tunnelmaa. Vaikka tärkeimmät kotimaiset indeksit päätyivät marginaaliseen liikkeeseen, Bank Nifty nousi voimakkaan luotonannon vauhdittamana vuoden 24 viimeisellä neljänneksellä”, sanoo Vinod Nair, tutkimusjohtaja, Geojit Financial Services.

Nair lisäsi myös: Öljyn hinnan nousu ja Lähi-idän jännitteet heikensivät maailmanlaajuista tunnelmaa. Sijoittajat ovat edelleen tarkkaavaisia ​​USA:n ulkopuolisten maatalouden palkka- ja työttömyystietojen suhteen ja etsivät selvyyttä Federal Reserven tulevasta korkopolusta.

Samankaltaiset artikkelit