ManipalCigna Accident Shield: Mukautettava henkilökohtainen tapaturmasuunnitelma jopa 25 miljoonan Rs:n vakuutussummalla

ManipalCigna Accident Shield

ManipalCigna Health Insurance on julkaissut ManipalCigna Accident Shieldin, kehittyneen henkilökohtaisen tapaturmasuunnitelman, joka tarjoaa kattavan suojan tapaturmakuolemien (AD), pysyvän täydellisen työkyvyttömyyden (PTD) ja pysyvän osittaisen työkyvyttömyyden (PPD) varalta.

Vakuutuksenantaja sanoi lausunnossaan, että seikkailunharrastajille ManipalCigna Accident Shield ylittää taloudellisen turvan. Olipa kyseessä maastopyöräily, kalliokiipeily tai muu seikkailunhaluinen aktiviteetti, tämä suunnitelma tarjoaa kattavan kattavuuden ja varmistaa, että heidän intohimonsa yhdistyy vahvaan suojaukseen.

”Sairausvakuutusasiantuntijana sitoumuksemme tarjota helppo pääsy laadukkaaseen terveydenhuoltoon on tuoteinnovaatioidemme ydin. Näin ollen ManipalCigna Accident Shield -suunnitelman ansiosta vakuutuksenottajat voivat valita useista vakuutussummavaihtoehdoista, jotka kattavat jopa 25 miljoonaa rupiaa, ja räätälöidä vakuutusturvansa omien tarpeidensa mukaan. Tämä suunnitelma tarjoaa myös korvauskorvauksen, joka on enintään 200 % tapaturman kuoleman ja pysyvän kokonaistyökyvyttömyyden vakuutusmäärästä. Lisäksi suunnitelma kattaa tapaturmaisen sairaalahoidon, mukaan lukien OPD-kulut, joilla varmistetaan, että pienetkin vammat on katettu”, sanoi Prasun Sikdar, ManipalCigna Health Insurancen toimitusjohtaja ja toimitusjohtaja.

Kolme muunnelmaa

ManipalCigna Accident Shieldiä on kolme versiota:

  • Klassinen suunnitelma: Perussuunnitelma, joka kattaa tapaturman kuoleman, hautajaiset ja jäännösten kotiuttamisen, ja sitä voidaan täydentää 10 valinnaisella kannella.
  • Plus-sopimus: Parannettu versio, joka tarjoaa perussuunnitelman edut, pysyvän kokonaisvammaisuuden ja 10 valinnaisen suojan, mukaan lukien palovammoihin johtaneiden onnettomuuksien aiheuttamat vammat, lentoambulanssiedut, EMI-suojan ja paljon muuta.
  • Pro Plan: Täydellinen suunnitelma, joka sisältää pysyvän osittaisen työkyvyttömyyden suojan, jota täydentää 12 valinnaista vakuutusturvaa, kuten seikkailuurheilusuoja, Coma-edut, Broken Bones -etu ja paljon muuta.

ManipalCigna Accident Shield on kattava ja muokattavissa oleva tapaturmavakuutus, joka ei kata vain kuolemaa ja työkyvyttömyyttä, vaan myös niihin liittyvät sairaalahoito- ja liitännäiskulut.

”Ymmärrämme, että onnettomuudet voivat vaihdella pienistä onnettomuuksista vakavampiin tapauksiin, minkä vuoksi olemme lisänneet ominaisuuksia, kuten suoja EMI:tä vastaan, Lainamaksu ja lasten koulutus tapaturman kuoleman tai vamman varalta. Mukautettavien kattavuusvaihtoehtojen ja poikkeuksellisten korvausetujen ansiosta tämä suunnitelma kattaa vakuutuksenottajat kuoleman, vammaisuuden ja velkojen varalta ja heijastaa sitoutumistamme asiakaslähtöisiin ratkaisuihin”, Sikdar sanoi.

Samankaltaiset artikkelit