Loppuvuosi 2023: Miten kryptovaluuttateollisuus vahvisti itsensä vuonna 2023 ja tulevaisuudessa? – Digital Transformation News

It’s believed that in April, 2024, the next BTC halving event will be happening

Vuotta 2023 voidaan näennäisesti pitää tärkeänä kryptovaluuttateollisuutta ympäröivän kehityksen kannalta. G20-huippukokouksessa käydään keskusteluja kryptovaluuttapohjaisesta sääntelykehyksestä aina Bitcoiniin (BTC) asti, joka kiistää 40 000 dollarin hintaa, ja uskotaan, että alan sävy on asetettu vuodelle 2024. ”Vuonna 2023 uskon, että kehitys kehittyi, ja se kattaa krypton. laskuilmoitus, G20-puheenjohtajuus, keskustelut kryptosäännöksistä sekä BTC:n ja Ethereumin (ETH) nousu 41 000 ja 2 200 dollarin rajojen yli. Tulevaisuudessa 2024 lupaa BTC Halving -tapahtuman sekä innovaatiot DeFi-tilassa ja spot-ETF-sovellusten hyväksynnät”, kryptovaluuttapörssin ZebPayn toimitusjohtaja Rahul Pagidipati kertoi FE TransformX:lle.

Vuoden 2022 jälkeen kryptovaluuttateollisuuden odotukset olivat alhaisia, koska tilanne kehittyi Sam Bankman-Friedin FTX:n ympärillä. Mediaraportit viittaavat siihen, että asiakkaat vetäytyivät FTX-laskeumasta, minkä seurauksena kryptovaluuttateollisuuden arvo laski alle biljoonaan dollariin. Kryptovaluuttatietojen kokoajan CoinGeckon toimittamat tiedot osoittivat kuitenkin, että kryptovaluuttateollisuus osoitti elpymisen merkkejä vuoden 2023 alussa, kun se päätti ensimmäisen vuosineljänneksen 1,2 biljoonan dollarin kokonaisarvolla kryptovaluuttojen markkina-arvolla. Kokoaja mainitsi myös, että keskimääräisessä päivittäisessä kaupankäynnissä oli nousutrendi, joka nousi 30 % QoQ vuoden 2022 neljännen neljänneksen -33 prosentista 77 miljardin dollarin kokonaisarvoon vuoden 2023 ensimmäisellä neljänneksellä. Crypto-Asset Regulatory Frameworkin julkistaminen Taloudellisen yhteistyön ja kehityksen järjestön (OECD), hallitustenvälisen järjestön, (CARF) uskotaan olevan keskeinen virstanpylväs, koska se on tuonut suuntaviivat kryptovarojen verotuksesta, joka perustuu toimintakykyyn ja jatkuviin markkinatrendeihin. Lisäksi tehtiin muutoksia Common Reporting Standardiin (CRS), joka viittaa kansainvälisiin ohjeisiin taloustietojen automaattisesta jakamisesta eri maiden veroyhtiöiden kesken, lisäämällä siihen johdannaisia, kuten krypto-omaisuutta ja niihin liittyviä alustoja.

”Odotan, että hallitukset ympäri maailmaa jatkavat kryptoteollisuuden säännösten lisäämistä. Tämä voi vahingoittaa alaa lyhyellä aikavälillä, mutta se voi myös tarjota vakautta ja suojaa sijoittajille pitkällä aikavälillä. Odotan, että enemmän institutionaalisia sijoittajia tulee kryptomarkkinoille vuonna 2024. Tämä voisi antaa sysäyksen markkinoille ja auttaa laillistamaan kryptovaluutat omaisuusluokkana. Odotan näkeväni kryptoalalla innovaatioita vuonna 2024, kuten uusia blockchain-protokollia, uusia hajautettuja sovelluksia (dApps) ja uusia tapoja käyttää kryptovaluuttoja, Sumit Ghosh, yksi perustajista ja toimitusjohtaja, Chingari, Web3.0-suoratoisto. sovellus, korostettuna.

BTC:n lisäksi stablecoinit tuntuivat myös kryptovaluuttamarkkinoilla, sillä 15 parhaan vakaan kolikon markkinaosuus laski 4,5 %, mikä oli 6,2 miljoonaa dollaria USD Coin (USDC) depegging-tapahtuman ja Paxosin sulkemisen vuoksi. Binance USD (BUSD). Raporttien mukaan BUSD:n ja USDC:n arvot laskivat 54,5 % ja USDC 26,9 %, kun taas Tether (USDT) kirjasi arvon nousun 20,5 %, 13,6 miljardin dollarin arvosta markkina-arvoonsa. ETH 2.0 -tapahtuman jälkeen likvidien panosten hallinnointimerkkien markkina-arvo nousi 210,9 % vuoden 2023 ensimmäisellä neljänneksellä. Mitä tulee institutionaalisiin sijoituksiin BTC:hen ja ETH:hen verrattuna, osallistumiseen ovat osallistuneet yritykset, kuten Goldman Sachs, Morgan Stanley, BlackRock, BNY Mellon mm. Yhdysvaltain arvopaperi- ja pörssikomitean (SEC) odotetaan 10. tammikuuta 2024 mennessä päättävän Fidelitylle, Invescolle ja BlackRockille kuuluvien spot-BTC-pörssissä noteerattujen rahastojen (ETF) hyväksymisestä. Ammattimaisen palveluyrityksen PricewaterhouseCoopersin (PwC) tekemän tutkimuksen näkemykset osoittivat, että 83 % institutionaalisista sijoittajista odotti kryptovaluutoista olevan arvokkaita yleisen rahoitusrakenteen kannalta seuraavien viiden vuoden aikana.

Huolimatta siitä, että Changpeng Zhao (CZ) erosi Binancen toimitusjohtajan tehtävästään rahanpesusyytteiden vuoksi, BTC ylitti 40 000 dollarin tason ja kauppa kävi noin 42 000 dollarissa, ja sen odotettiin saavuttavan 45 000 dollarin tason. Vuonna 2024 odotetaan tapahtuvan seuraavan BTC:n puolittumistapahtuman, mikä tarkoittaa mekanismia, jolla vähennetään BTC-kaivospalkkiota puoleen uusien BTC-kolikoiden määrän hallitsemiseksi. Uskotaan, että huhtikuussa 2024 seuraava BTC:n puolittumistapahtuma tapahtuu sen jälkeen, kun lohkojen kokonaismäärä saavuttaa 740 000, mikä laskee lohkopalkkion 6,25:stä 3,125:een valuuttayhtiö IG Groupin mukaan. Tulevat ennusteet vuodelle 2024 osoittavat, että paljon odotetuista kryptovaluuttasäännöistä saadaan enemmän selvyyttä, samoin kuin tokenisoidut maksut, jotka saapuvat pankeille. Data- ja business intelligence -alustan Statistan toimittamat tiedot osoittivat, että kryptovaluuttateollisuudessa käyttäjien kokonaismäärän pitäisi saavuttaa 992,5 miljoonaa käyttäjää vuoteen 2028 mennessä ja käyttäjätiheys 12,39 % vuoteen 2028 mennessä.

”Uskon blockchain- ja Web3.0-teknologioihin, kun siirrymme kohti hajautettua tulevaisuutta. Pidän lohkoketjua hyvän voimana, en vain teknologiana. Salaisuuden uskotaan olevan tokenisoitu, hajautettu solmuinfrastruktuuri, joka antaa kehittäjille, yrityksille ja ekosysteemioperaattoreille enemmän valtaa. Näyttää siltä, ​​että lohkoketjun potentiaalia mullistaa, kun katsomme Intiaan, on optimismia. Tämän tunteen katsotaan heijastuvan MENA-alueen markkinoille”, Shrikant Bhalerao, Web3.0-kehitykseen tarkoitetun lohkoketjupilven Seraclen perustaja ja toimitusjohtaja, totesi.

Samankaltaiset artikkelit