Lenskartin perustaja Peeyush Bansal ostaa 18 miljoonan rupian kiinteistön hienolla Delhin paikkakunnalla

Lenskart

Silmälasien startup Lenskartin perustaja Peeyush Bansal on ostanut bungalowin Delhistä 18 miljoonan rupiaa vastaan. 5 056 neliöjalkaa kiinteistö sijaitsee tyylikkäällä Neeti Baghin alueella, kiinteistötietojen analytiikkayrityksen CRE Matrixin asiakirjojen mukaan.

Kiinteistöjen hinnat Neeti Baghissa leijuvat ympäriinsä 30,000 -40 000 per neliöjalka. Ympyrähintojen Neeti Baghissa arvioidaan olevan noin 2,45 lakhia neliömetriltä. Se kuuluu luokkaan B. Ympyrähinnat ovat kiinteistön vertailuhinta, jonka alapuolella ei voi rekisteröidä tiettyä kiinteistökauppaa.

Useat startup-perustajat ovat sijoittaneet kiinteistöihin säästääkseen LTCG-verossa myytyään osuutensa liiketoimintayksiköistään. Kiinteistön ostaminen antaa startup-perustajille verosääntöjen pykälän 54F mukaiset poikkeukset.

Maaliskuussa aiemmin tänä vuonna Lenskart oli kerännyt 500 miljoonan dollarin rahoituksen Abu Dhabi Investment Authorityn (ADIA) kokonaan omistamalta tytäryhtiöltä. Pelkästään se on kerännyt lähes 750 miljoonaa dollaria varoja.

Lenskartilla on yli 1500 myymälää Intiassa.

Silmälasistart-up-yrityksen perustivat vuonna 2008 Peyush Bansal, Amit Chaudhary, Neha Bansal ja Sumeet Kapahi.

Sen tukena ovat muun muassa SoftBank, Alpha Wave Global, Temasek, KKR ja TPG.

Viime vuonna Lenskart oli ostanut enemmistön japanilaisesta suoraan kuluttajalle (D2C) -lasibrändistä Owndays, joka on yksi Aasian suurimmista monikanavaisista toimijoista.

Samankaltaiset artikkelit