DLF esittelee myymälä- ja toimistotalot Gurugramissa

DLF unveils SCO plots in Gurugram

Realty major DLF on julkaissut uusimman kaupallisen piirretyn kehitystyönsä Gurugramissa – ”Central 67”. Sijaitsee osoitteessa Sector 67, Sohna Road, Gurugram, Central 67, ja se on kooltaan 8,69 hehtaaria (3,51 hehtaaria), ja se esittelee eri tarpeisiin räätälöityjä kauppa-toimisto- (SCO) tontteja, joiden tonttien koko on noin 117 neliömetriä (140 neliöjaardia) 490 neliöjaardiin asti ja hinta alkaen 7,25 ruplia ja nousee 28 miljoonaan rupiaan per tontti.

General Plan Gurgaon 2031 -yleissuunnitelman mukaisen kaupallisen vyöhykkeen varrelle sijoitettu Central 67 merkitsee liikekiinteistöjen paradigman muutosta. Se tarjoaa omistetun tilan kaupalliselle toiminnalle, ja se ilmentää tulevaisuutta toiminnallisuuden, estetiikan ja liitettävyyden synteesin avulla, yrityksen mukaan.

Aakash Ohri, Jt. Toimitusjohtaja ja liiketoimintajohtaja, DLF Home Developers Ltd, sanoi: ”Central 67 ei ole vain projekti, vaan virstanpylväs liikekiinteistöalalla. Se symboloi DLF:n hellittämätöntä sitoutumista tilojen luomiseen, jotka määrittelevät tulevaisuuden uudelleen. Tämä projekti on pyrkimyksemme kuvitella kaupunkitiloja uudelleen rohkealla lähestymistavalla, joka edustaa poikkeamaa perinteisestä kaupallisesta suunnittelusta. Central 67 lupaa uuden aikakauden DLF:n liikekiinteistötarjonnan kehityksessä.

Tunnetun arkkitehdin Hafeez Contractorin suunnittelema Central 67 sisältää erillisiä suunnitteluelementtejä, jotka parantavat yleistä kokemusta. Suuret sisäänkäynnit Sohna Roadilta, huolellisesti muotoiltu liikennejärjestelmä ja ikonisia kohteita muistuttavat katetut kulkutiet, hanke lupaa vaikuttavan portin ja jalankulkijaystävällisen ympäristön. Keskipiste on noin 6000 neliömetrin (65 000 neliöjalkaa) sisäinen aukio, jota reunustavat vähittäiskaupan rakenteet. Kehitys varmistaa ajoneuvojen pääsyn reuna-alueille ja priorisoi sisäisesti jalankulkijakeskeisiä tiloja, mikä edistää yhteisöllisyyttä, kauppaa ja vapaa-aikaa.

Central 67 on strategisesti rakennettu niin, että se soveltuu sekä liike- että toimistokäyttöön (kellari + maa + 4 kerrosta) ja tarjoaa monipuolista kehityspotentiaalia jopa 15 metrin rakennuskorkeudella. Eksklusiiviset palveluvyöhykkeet, runsaasti pysäköintitilaa ja kuratoidut viheriöt lisäävät ympäristön visuaalista vetovoimaa ja toimivuutta.

Ohri lisäsi: ”Tämä maamerkkiprojekti sijaitsee Sohna Elevated Corridorissa, ja se lupaa saumattoman yhteyden tärkeimpiin yrityskeskuksiin ja kaupunkeihin Delhi Mumbai Industrial Corridorin kautta, mikä tarjoaa vertaansa vailla olevaa mukavuutta. Central 67 tarjoaa ruuhkattomat yhteydet Gurgaoniin, Sohnaan ja Delhiin useiden pääsypisteiden kautta Golf Course Extension Roadilta, Sohna Roadilta ja SPR:ltä (Southern Peripheral Road).

Central 67 tarjoaa laajat sijaintiedut, ja se sijaitsee strategisesti Sohna-päätien varrella. Keskeisten solmukohtien, Rajiv Chowkin, DLF Cyberhubin, Sohnan ja IGI-lentokentän läheisyys tekee Central 67:stä strategisen kaupallisen keskuksen, jolla on kätevät matka-ajat.

Samankaltaiset artikkelit