COVID-19-variantti JN.1 Intiassa: Terveysministeri Mandaviya johtaa korkean tason valmistautumista käsittelevää kokousta – News Healthcare

Covid 19, Covid JN.1 variant, JN.1 variant impact, Health Ministry, Mansukh Mandaviya, healthcare news,

Terveysministeri Mansukh Mandaviya johti keskiviikkona käytännössä korkean tason tapaamista eri osavaltioiden terveysministerien kanssa arvioidakseen tämänhetkistä tilaa ja valmistautumista COVID-19:ään.

Tämä tapahtuu aikana, jolloin maassa on havaittavissa uusien COVID-19-tapausten nousua. Keskiviikkona ihminen kuoli COVID-19:n vuoksi Karnatakan Bengalurussa. Hänen kerrotaan kärsineen myös muista sairauksista.

”On aika työskennellä yhdessä ”koko hallituksen” -lähestymistavan mukaisesti tekemällä tiivistä yhteistyötä toistensa kanssa. Meidän on oltava varuillaan, mutta paniikkiin ei ole syytä. Tärkeää on valmistautua harjoittelemalla sairaalavalmiutta, tehostettua valvontaa ja tehokasta viestintää ihmisten kanssa. Tehdään pilaharjoitus kaikissa sairaaloissa kerran 3 kuukaudessa. Vakuutan keskuksen kaiken tuen valtioille”, Mandaviya sanoi kokouksen aikana.

Hän sanoi, ettei valmistautumisessamme saa olla löysyyttä.

”Terveys ei ole minkään politiikan ala. Unionin terveysministeriö on käytettävissä jokaiseen tukeen. Ammattiliittojen terveysministeri kehotti myös valtioita varmistamaan, että ennaltaehkäiseviin toimiin ryhdytään talvikauden ja tulevan festivaalikauden kylmien olosuhteiden vuoksi, terveysministeri sanoi.

MoS (terveys) Professori SP Singh Baghel ja tohtori Bharati Pawar, Uttarakhandin terveysministeri tohtori Dhan Singh Rawat, ICMR DG Rajeev Bahl DG, tri VK Paul, jäsen (terveys)NITI Aayog ja entinen WHO:n tutkija tohtori Soumya Swaminathan olivat myös läsnä kokouksen aikana.

Kerala rekisteröi 292 uutta COVID-19-tapausta ja kolme kuolemantapausta viimeisen 24 tunnin aikana, kuten Unionin terveysministeriön keskiviikkona tiedottivat. Tänään kello 8 asti valtakunnallisesti ilmoitetun 341 tartunnan joukosta 292 tapausta havaittiin Keralasta, mikä nosti osavaltion aktiivisen tapauksen 2 041:een ministeriön tietojen mukaan.

Samankaltaiset artikkelit