Miksi loma-asuntojen liiketoiminta kukoistaa?

Why is the business of resort homes flourishing?

Käsite ”lomasta” Intiassa on muuttumassa ja on saavuttanut kypsyysvaiheen. Tämä on johtunut useista tekijöistä, joita ovat muun muassa stressaava työelämä ja siksi säännöllisten lyhyiden taukojen tarve, tulotason nousu ja korkeammat pyrkimykset parempaan elämäntapaan jne. Lomavika on saanut intiaanit mieleen suurella tavalla. , mutta erolla. Jos vilkaisimme menneisyyteen, muutama vuosi sitten loma-asuntoon sijoittaminen oli muutaman HNI:n tai NRI:n etuoikeus. Sen jälkeen Covid 19:n jälkeen on tapahtunut havaittavissa oleva muutos, jossa näemme nuoremman sukupolven intialaisia ​​ostamassa omaisuutta lomakohteista eri puolilla maata.

Viime aikoina olemme todistamassa havaittavissa olevaa trendiä, jossa lomailevat ihmiset eivät majoitu kalliissa hotellissa, vaan mieluummin lomakodissa. Lomakodit tarjoavat kaikki hotellin tarjoamat ylelliset mukavuudet ja palvelut; mutta kodikkaassa ympäristössä. Tämä lomakotikokemus on muuttanut koko liiketoiminnan dynamiikkaa. Ihmiset eivät nyt vain oleskele, vaan myös investoivat tällaisiin lomakoteihin; muuttunut asema vierailijoista tällaisten kiinteistöjen omistajiksi. Tämä ei ainoastaan ​​tarjoa heille ilmaisia ​​​​lomia vuoden aikana, vaan takaa heille myös säännöllisen kuukausitulon ja omaisuutensa hinnannousun tulevina vuosina.

Lomakotikonsepti on saanut Mumbailaisten mielenkiinnon, koska se on lähellä paikallisia matkailukohteita, kuten Alibaugia, Karjat ja Lonavala. Esimerkiksi lomakodit Alibaugissa ovat nopeasti saamassa vetovoimaa sekä sijoittajien että asunnonostajien keskuudessa sen taipumuksensa kehittyä kasvavana omaisuusluokkana tulevaisuudessa.

360 Realtorsin tutkimusraportin mukaan kakkos- tai loma-asunnoista Intiassa on tullut valtavan suosittuja pandemian jälkeen. Loma-asuntojen yhteenlaskettu koko vuoden 2021 loppuun mennessä oli 1,394 miljardia dollaria. Tämä on 88,63 prosentin hyppy verrattuna COVIDia edeltävään aikaan vuonna 2019. Tämä johtuu siitä, että ihmiset haluavat päästä irti kaupunkielämän hektisestä tahdista. Työn mistä tahansa käsite ruokkii myös tätä kysyntää lomakohteiden asuntosijoitusten kiinteistömarkkinoilla.

Perinteiset sijoitusvaihtoehdot, kuten Bank FD, Gold, Mutual Funds jne., ovat ohimeneviä ja saavat sijoittajalle vain tietyn määrän tuottoa. Lomakohteen sijoitus mahdollistaa sijoittajan joustavuuden saada houkuttelevaa tuottoa säännöllisesti kiinteistön sijainnista riippuen. Jos kiinteistö sijaitsee tunnetussa lomakohteessa, jolla on suurempi turistijalanjälki ympäri vuoden, on sijoittajan tuotto vielä parempi. Lisäksi sijoittaja saa nauttia ilmaisesta lomasta vuoden aikana; kuin olisi ikuinen loma perheen kanssa.

Lomakoteihin sijoittamisesta on monia etuja. Ensisijaisesti nämä sijoitukset tarjoavat sinulle säännöllistä tuloa ympäri vuoden ilman ylläpitokustannuksia. Toiseksi tämäntyyppiset sijoitukset tarjoavat veroetuja, kuten poistovähennyksiä ja mahdollisuuden kirjata kulut. Lopuksi he tarjoavat sinulle toisen sijoitusvaihtoehdon, joka ei ole suoraan sidottu osakemarkkinoihin.

Lomakohdesijoitukset ovat erittäin palkitsevia, sillä sijoittajat voivat odottaa tuottoa välillä 8–9 prosenttia ja jopa 20 prosenttia vuodessa. Tuotot riippuvat suuresti sijainnista, kiinteistönhallinnasta, kohdeyleisöstä ja brändäyksestä. Oikea yhdistelmä voi johtaa johdonmukaiseen ja vakaaseen tuottoon.

Intian matkailuala on saanut suuren sysäyksen useiden suurten valmistuneiden tai valmistumassa olevien infrastruktuurihankkeiden ansiosta. Tämä on parantanut yhteyksiä, minkä ansiosta ihmiset eivät epäröi nauttia lomasta tai edes sijoittaa haluamaansa lomakohteeseen, koska he voivat nyt matkustaa edestakaisin helpommin. mutta mikä tärkeintä, on nyt lyhentänyt matka-aikaa huomattavasti.

Lomakohteiden liiketoiminta kukoistaa johtuen hotellikiinteistöjen kasvavasta kysynnästä verrattuna tarjonnan puutteeseen. Tämä kysynnän ja tarjonnan epäsuhta on luonut suotuisan ilmapiirin investoinneille lomakoti-segmentissä. Lomailija katselee kokemuksia, joita hän voi vaalia ja ottaa mukaansa takaisin kaupunkiin. He katsovat myös teemalomakohteita, jotka resonoivat kansainvälisten ja kuuluisien eksoottisten rantalomakohteiden kanssa.

Lopuksi voimme päätellä sanomalla, että päätös sijoittaa lomakohteeseen on monien tekijöiden yhdistelmä; yksi niistä. Se auttaa sinua toteuttamaan toiveesi elää hienovaraista elämäntapaa, luo ja moninkertaistaa vaurautesi ja antaa sinun viime kädessä vaalia muistoja läpi elämän.

Samankaltaiset artikkelit