Mudrex julkistaa OTC-pohjaisen Mudrex Prime – Digital Transformation News -uutisen

Going by Mudrex’s official website, it’s a crypto asset management platform

Mudrex, kryptosijoitusalusta, on ilmoittanut virallisesti käynnistävänsä Mudrex Primen, OTC-palveluosaston, joka palvelee institutionaalisia ja varakkaita henkilöitä.

Virallisen tiedotteen mukaan Mudrex Prime tarjoaa omaisuusturvan, joka sisältää muun muassa USDT:n, USDC:n, BTC:n, ETH:n, varmistaen likviditeetin suurten tilausten täyttämisellä OTC-hinnoilla. Tällä hetkellä Mudrex Primen uskotaan tukevan muun muassa INR:n, GBP:n, EUR:n, AED:n, SGD:n, CHF:n kaltaisia ​​valuuttoja, jolloin käyttäjät voivat käydä kauppaa parhailla omaisuuserillä ilman transaktiomaksuja ja toteuttaa toimeksiantoja.

Ymmärrettyjen tietojen mukaan Mudrex Primen tarjoamat OTC-palvelut ovat sääntelystandardien mukaisia. Tietojen mukaan alusta on rekisteröity Financial Intelligence Unitissa (FIU) Intiassa ja sillä on Virtual Asset Service Provider -lisenssi Euroopan unionissa. Näköjään alusta asettaa etusijalle KYC(B)/AML-tarkistukset varmistaakseen kaikkien tapahtumien laillisuuden ja turvallisuuden. Uskotaan, että Mudrex Prime tarjoaa OTC-ratkaisuja veroilmoitusavun sekä usean aikavyöhykkeen tuen.

”Odotamme innolla Mudrexin OTC-palvelujen esittelyä, askelta kohti instituutio- ja perheyritysten tarpeita kryptoalalla. Pyrimme antamaan käyttäjillemme, olivatpa he laitoksia tai henkilöitä, joustavuutta käydä kauppaa useilla kryptoomaisuuksilla. OTC-palvelujen lanseerauksen tavoitteena on olla osoitus sitoutumisestamme palvella kaikentyyppisiä asiakkaita”, Mudrexin perustaja ja toimitusjohtaja Edul Patel sanoi.

Samankaltaiset artikkelit