IREDA:n julkinen numero avataan 21. marraskuuta; asettaa hintakaistan 30-32 rupiaan osakkeelle – IPO News

IREDA, IREDA public issue, IREDA IPO,

Valtion omistama Intian uusiutuvan energian kehitysvirasto (IREDA) vahvisti tiistaina 30-32 rupiaa osakkeelta hintarajaksi 2 150 miljoonan rupiaa koskevalle listautumiselle. Neitsytjulkinen numero avataan 21. marraskuuta ja päättyy 23. marraskuuta ja tarjouksen ankkurikirja avataan päiväksi 20. marraskuuta julkisen tiedotteen mukaan. Tämä olisi ensimmäinen julkisen sektorin yrityksen osakeanti Henkivakuutus Oyj:n viime vuoden toukokuussa tapahtuneen listautumisannin jälkeen.

IREDA laskisi liikkeeseen jopa 40,31 miljardia uutta osaketta saadakseen noin 1 290 miljoonaa rupiaa hintakaistan yläpäähän. Lisäksi Intian hallitus, joka on tällä hetkellä ainoa osakkeenomistaja, tarjoaa jopa 26,88 miljoonan osakkeen arvoa myyntitarjouksessa (OFS) saadakseen 860 miljoonan rupiaa. Tuoreen emission tuotto käytetään IREDA:n pääomapohjan kasvattamiseen vastaamaan sen tulevia pääomavaatimuksia ja edelleen lainaamaan.

Puolet emissiokoosta on varattu kokeneille institutionaalisille ostajille, 35 prosenttia yksityissijoittajille ja loput 15 prosenttia ei-instituutiosijoittajille. Sijoittajat voivat tehdä tarjouksen vähintään 460 osakkeesta ja sen jälkeen 460 oman osakkeen kerrannaisina.

IREDA on uuden ja uusiutuvan energian ministeriön alainen ”miniratna”. Organisaatio tarjoaa kattavan valikoiman rahoitustuotteisiin (rahastoon perustuvia ja ei-rahastopohjaisia) liittyviä palveluita hankkeen alusta loppuun sen valmistumisen jälkeen uusiutuvan energian projekteihin ja niihin liittyviin toimintoihin, kuten laitteiden valmistukseen ja siirtoon. BOB Capital Markets, SBI Capital Markets ja IDBI Capital Markets & Securities ovat arvopaperipäälliköitä. Yhtiön osakkeet listataan BSE:ssä ja NSE:ssä.

Samankaltaiset artikkelit