KYLLÄ Bank ottaa käyttöön UPI-yhteentoimivuuden CBDC:ssä

Mindspace, company

YES Bank ilmoitti keskiviikkona, että se on ottanut käyttöön Unified Payments Interface (UPI) -yhteentoimivuuden Reserve Bank of India (RBI) Central Bank Digital Currency (CBDC) -sovelluksessa.

Tämän muutoksen myötä käyttäjät voivat nyt skannata minkä tahansa UPI QR-koodin YES Bank Digital Rupee -sovelluksen kautta ja suorittaa tapahtumia saumattomasti, pankki sanoi lausunnossaan.

Tämän toimenpiteen on määrä laajentaa merkittävästi digitaalisen rupian (e?) ulottuvuutta ja korostaa pankin sitoutumista digitaalisten innovaatioiden edistämiseen ja laajan valikoiman maksuvaihtoehtojen tarjoamiseen käyttäjille kaikkialla maassa, se sanoi.

Ensimmäinen pilottiversio Digital Rupee -Wholesale -segmentissä (e rupeeW) alkoi 1.11.2022. Sitä seurasi ensimmäinen vähittäiskaupan digitaalisen rupia (e rupee-R) pilotti julkistettiin 1.12.2022.

Vähittäiskaupan digitaalinen rupia tarjoaa fyysisen käteisen ominaisuuksia, kuten luottamuksen, turvallisuuden ja selvityksen lopullisuuden digitaalisessa tilassa.

Tämä aloite esitteli digitaalisen valuuttajärjestelmän, joka on rakennettu ainutlaatuiseen QR-koodimekanismiin transaktioiden suorittamiseksi, se sanoi.

Kun digitaalisten tapahtumien valtakunta kehittyy, julkilausuman mukaan joustavuuden ja yleisen sopeutumiskyvyn tarve tulee erittäin tärkeäksi.

Integroimalla CBDC:n UPI QR-koodeihin e-rupia saa laajemman alustan, josta tulee päivittäisten tapahtumien peruselementti, se sanoi ja lisäsi, että tämä strateginen siirto ei vain lisää e-rupian vahvuuksia, vaan myös integroituu saumattomasti laajalti – Hyväksytty UPI-järjestelmä, jolla on tällä hetkellä yhteensä 150 miljoonaa kauppiasta.

Samankaltaiset artikkelit