Medanta: Rajoittamaton potentiaali edessä; kapasiteetin lisäämiseksi lisää 800 vuodepaikkaa Pohjois-Intiaan 23–25 tilikauteen mennessä

Medanta

Tapasimme äskettäin Pankaj Sahnin, Global Healthin (Medanta) toimitusjohtajan. Tärkeimmät huomiot nousivat esiin: Hän ilmaisi luottamuksensa terveydenhuoltopalvelujen kasvavaan kysyntään Delhin NCR:ssä. Hän huomautti, että välitöntä toimitusriskiä ei ole, mutta varoitti, että kaikki terveydenhuoltoketjut eivät välttämättä menesty markkinoilla.

Medanta jatkaa noin 800 vuodepaikan lisäämisessä vuosien 23 ja 25 välillä. Lisäksi yhtiö harkitsee mahdollisuutta laajentaa läsnäoloaan Lucknowissa ja Patnassa tulevaisuudessa tavoitteenaan säilyttää potentiaaliset kasvumahdollisuudet näissä kohteissa. Yhtiön kasvustrategia pyörii ensisijaisesti volyymivetoisen laajentumisen ympärillä. Vaikka tariffien korotukset ovat epätodennäköisiä Patnassa, Medanta harkitsee mahdollisuutta tutkia tariffimuutoksia Lucknowissa. Sen tavoitteena on parantaa käyttöasteitaan ja tavoite on nostaa nykyisestä 60 prosentista 60-luvun loppuun. He suunnittelevat myös hinnankorotuksia vakuutussegmentissä Q2FY24:n aikana. Lisäksi ALOS:n (Average Length of Stay) optimoinnin katsotaan osaltaan parantavan marginaalia.

Medanta näkee merkittäviä kasvumahdollisuuksia Delhi-NCR:ssä alhaisen sänkytiheyden ja uskottavan kilpailun puuttumisen vuoksi. Vastaavasti Lucknowissa ja Keski-Intiassa he näkevät potentiaalia rajoitetun vakiintuneen kilpailijan vuoksi.

Johto ei ole liian huolissaan kilpailijoista ja heidän laajentumissuunnitelmistaan ​​Delhi-NCR:ssä. Koska vuodetiheys on pienempi (1,9 x vuodepaikkaa 1 000 ihmistä kohti verrattuna 3 x muilla tärkeillä maantieteellisillä alueilla), kasvava väestö, kansainvälisten potilaiden määrä ja uskottavien pelaajien puute, kasvuvaraa on riittävästi. Lisäksi sen vahva brändi vie sen johtoon liigassa. Medanta aikoo lisätä 800 vuodepaikkaa Pohjois-Intiassa 23–25 vuoden aikana, jolloin sen kokonaiskapasiteetti nousee 3 500:aan. Tästä 800 vuodepaikkaa olisi olemassa olevissa sairaaloissa: Lucknow (150–200), Patna (250) ja Gurugram (100). Noida-sairaala aloitetaan todennäköisesti 300 vuoteella 25. tilikaudella.

Samankaltaiset artikkelit