Katsottavat osakkeet: Hindustan Zinc, Tata Consumer, Tata Elxsi, Vedanta, Reliance – Market News

Stocks to watch today

GIFT Nifty ilmoitti, että Intian osakeindeksit BSE Sensex ja NSE Nifty 50 voivat avautua positiivisesti. Tässä on katsaus kaupankäynnin tärkeimpiin osakkeisiin.

Osakkeet painopisteessä: GIFT Nifty kävi korkeammalla, kun indeksi nousi 48 pistettä eli 0,21 % 22 424,50:een, mikä osoitti positiivista alkua kotimaisille indekseille NSE Nifty 50 ja BSE Sensex keskiviikkona. Aiemmin, tiistaina, NSE Nifty 50 nousi 31,60 pistettä eli 0,14 % ja asettui 22 368:aan, kun taas BSE Sensex nousi 90 pistettä eli 0,12 % päättäen 73 738,45:ssä.

Hallitus on edelleen vastustanut Vedantan pyrkimystä irrottaa Hindustan Zinc (HZL), vaikka promoottori muutti suunnitelman kolmiosaisesta jakautumisesta kahteen suuntaan. Vanhempi virkamies, joka oli nimettömänä, kertoi FE:lle, että keskus ei myöskään tue tarkistettua ehdotusta, koska se katsoi, että jakautumisen seurauksena saattaa syntyä useita ongelmia.

Tata Elxsi julkisti neljännen vuosineljänneksen ja koko vuoden tuloksensa. Q4FY24 PAT oli 196,9 miljardia rupiaa, mikä on 4,6 % vähemmän kuin Q3:lla. Neljännen vuosineljänneksen liikevaihto laski myös 905,9 miljoonaan rupiaan, mikä on 0,9 % vähemmän kuin viimeisellä neljänneksellä.

Tata Consumer Products julkaisi tiistaina neljännen vuosineljänneksen tuloksen ja voitto oli 267,71 miljardia rupiaa, mikä on 22,5 prosenttia vähemmän kuin vuotta aiemmin verrattuna 345,58 miljoonaan rupiaan vuoden 23 viimeisellä neljänneksellä, arviot puuttuvat. Sen liiketoiminnasta saatu liikevaihto 31. maaliskuuta 2024 päättyneellä vuosineljänneksellä oli 3 926,94 miljardia rupiaa, mikä on 8,5 prosenttia enemmän kuin 3 618,73 miljoonaa rupiaa viime vuoden vastaavana ajanjaksona. Intian liiketoiminnan tulos oli vahva, ja se kasvoi 10 prosenttia.

Reliance Jio, Intian suurin teleoperaattori markkinaosuudellaan, vaatisi kaksi 15–20 prosentin tariffikorotusta seuraavien kolmen vuoden aikana, jotta ero Bharti Airteliin verrattuna keskimääräisissä käyttäjäkohtaisissa tuloissa (ARPU) saataisiin umpeen. analyytikoille.

Reliance Industries, JSW Neo Energy, Amara Raja ja Lucas TVS ovat seitsemän yrityksen joukossa, jotka ovat tehneet tarjouksen tuotantoon linkitetystä kannustimesta, jonka hallitus aikoo tarjota 10 gigawattitunnin (Gwh) Advanced Chemistry Cell Battery Storage -akkuvaraston valmistukseen.

Mobiilipalvelujen taajuuksia jatketaan huutokauppaprosessin kautta, hallituksen lähteet kertoivat FE:lle tiistaina.

Öljyn ja maakaasun sääntelyneuvosto pyrkii nyt tarkistamaan valtion omistamien öljyn markkinointiyhtiöiden ja yksityisten jalostamoiden laatimien tuoteputkien tariffipolitiikkaa, kertoi FE:lle valvontalautakunnan jäsen, joka ei halunnut tulla tunnistetuksi.

Koska Vedanta Resources (VRL) ei halua menettää enemmistöosuuttaan Sambiassa sijaitsevassa Konkola Copper Minesissa (KCM), Yhdistyneiden arabiemiirikuntien International Resources Holdingsin (IRH) suunnitelmat ostaa 51 % KCM:stä eivät välttämättä toteudu. Lisäksi Anil Agarwalin johtama yritys saattaa olla haluton luopumaan enemmistöosuudestaan ​​KCM:ssä, koska viimeksi mainitun toiminnallinen näkyvyys paranee CreditSightsin raportin mukaan.

Intian Multi Commodity Exchange (MCX) raportoi 88 miljoonan rupian nettovoiton 24. vuoden maaliskuussa päättyneellä vuosineljänneksellä. Yhtiön liikevaihto kasvoi 35 prosenttia edellisvuodesta 181 miljoonaan ruplaan. Yhtiö julisti myös lopullisen osingon 7,64 ruplaa osakkeelta 24 tilikaudelta.

Cyient DLM:n nettotulos oli 22,7 miljardia rupiaa, kasvua 23,3 % vuoden 2010 ensimmäiseen neljännekseen verrattuna. Yrityksen nettotulos oli 18,4 miljardia Rs vuoden 24 kolmannella neljänneksellä. Yhtiön liikevaihto oli 362 miljoonaa ruplaa.

Hindustan Unilever, Axis Bank, LTIMindtree, Macrotech Developers, Indian Hotels Company, AU Small Finance Bank, Dalmia Bharat, Nippon Life India Asset Management, Chennai Petroleum Corporation, Anant Raj, Equitas Small Finance Bank, Maharashtra Scooters, MAS Financial Services, DCB Bank , Network People Services Technologies, Agro Tech Foods, 5paisa Capital, Dhampur Bio Organics, Goyal Salt, Harshdeep Hortico, Oracle Financial Services Software, Tata Investment Corporation, Syngene International, Supreme Petrochem, PNGS Gargi Fashion Jewellery.

Samankaltaiset artikkelit