Flipkart tekee yhteistyötä digitaalisen omaisuuden säilytysalustan Fireblocks – Digital Transformation News kanssa

Flipkart is an e-commerce marketplace

Virallisen tiedotteen mukaan Flipkart, sähköisen kaupankäynnin markkinapaikka, ilmoitti kumppanuudesta Fireblocksin kanssa, yritysalustan kanssa digitaalisen omaisuuden toimintojen hallintaan ja yritysten rakentamiseen lohkoketjulla. Yhteistyön odotetaan parantavan kuluttajien turvallisuutta ja mahdollistavan vuorovaikutuksen Web 3.0 -ekosysteemin kanssa.

”FireDropsin avulla on luotu käyttökokemus intialaisille, jotka ovat kiinnostuneita hankkimaan ensimmäisen NFT:nsä, tekemään digitaalisesta omistuksesta saatavaa ja alentamaan estettä pääsylle web3.0:n maailmaan”, Stephen Richardson, APAC:n johtaja ja rahoitusmarkkinoiden toimitusjohtaja Palolohkot, selitetty.

Lähteet paljastivat, että Fireblocksin Wallets-as-a-Service avulla Flipkart voi upottaa blockchain-lompakot suoraan mobiilisovellukseensa. Fireblocksin avulla Flipkartin odotetaan automatisoivan ja skaalaavan lompakot ja mahdollistavan NFT-luonnin, joka tukee miljoonia uusia FireDrops-käyttäjiä.

Lisäksi tarjoamalla kiinnostavia kokemuksia tuotemerkkien kanssa, joiden avulla asiakkaat voivat ansaita NFT-pohjaisia ​​palkintoja, FireDrops aikoo lisätä yhteisön sitoutumista ja parantaa käyttäjäkokemusta virallisen julkaisun oivallusten mukaisesti.

Samankaltaiset artikkelit