Katsottavat osakkeet: Cipla, Sanofi India, Hinduja Group, Raymond, Wipro, CDSL

Stocks to watch today

GIFT Nifty ilmoitti, että Intian osakeindeksit BSE Sensex ja NSE Nifty 50 voivat avautua heikosti. Tässä on katsaus kaupankäynnin tärkeimpiin osakkeisiin.

Osakkeet painopisteessä: GIFT Nifty kävi hieman alempana, kun indeksi laski 11,50 pistettä eli 0,05 % 22 078,00:ssa, mikä viittaa negatiiviseen alkuun kotimaisilla indekseillä NSE Nifty 50 ja BSE Sensex keskiviikkona. Aiemmin tiistaina NSE Nifty 50 menetti 92,05 pistettä eli 0,42 % ja oli 22 004,70, kun taas BSE Sensex sulki 361,64 pistettä eli 0,50 % alempana 72 470,30:aan.

Sanofi India ja Cipla ilmoittivat ainutlaatuisesta kumppanuudesta parantaakseen Sanofin keskushermoston (CNS) lääkkeiden saatavuutta kaikkialla Intiassa. Cipla jakelee Sanofin keskushermostovalikoimaa, mukaan lukien Frisiumin, johtavan epilepsialääkkeen. Sanofi säilyttää CNS-tuotteiden omistuksen, maahantuonnin ja valmistuksen.

Hinduja Group on aloittanut Reliance Capitalin (RCap) ja sen toimivien yhtiöiden tuotemerkin muuttamisen velkaantuneen yrityksen onnistuneen tarjouksen jälkeen, sillä se odottaa lopullisia viranomaishyväksyyksiä.

Raymond laajentaa liiketoimintaansa kaikissa kolmessa toimialassaan, alkaen vaateliiketoiminnasta. Raymond Groupin talousjohtaja Amit Agarwal sanoi, että konserni panostaa paljon myös kiinteistöihin ja suunnitteluun.

Religare Enterprisesin osakkeenomistajat ovat hylänneet kaksi yhtiön ehdottamaa päätöstä puheenjohtaja Rashmi Salujan ja suurimman osakkeenomistajan Burmanin perheen kesken jatkuvan kiistan keskellä.

Mediatietojen mukaan Standard Chartered Bank todennäköisesti irtautuu Central Depository Services (India) Ltd:stä myymällä koko 7,2 prosentin osuutensa yhtiöstä blokkikaupoilla keskiviikkona.

Wipro GE Healthcare ilmoitti investoivansa 960 miljoonaa dollaria tuotanto- ja tutkimus- ja kehityslaitoksiinsa Intiassa. Wipro GE Healthcare on Wipro Enterprisesin ja yhdysvaltalaisen GE Healthcaren kokonaan omistaman yrityksen yhteisyritys.

Pääomasijoitusyhtiö Olympus Capital Asia suunnittelee myyvänsä 9,8 prosentin osuuden intialaisesta Aster DM Healthcaresta jopa 195,3 miljardilla rupialla (lähes 234,5 miljoonalla dollarilla), Reutersin tiistaina julkaiseman ehdot. Olympus Capital, joka omistaa noin 19 % sairaalaketjusta, suunnittelee myynnin hintaan 400-437,20 rupiaa osakkeelta.

Angel One on käynnistänyt QIP-annin (qualified institutional placement), jonka pohjahinta on 2 555 Rs osakkeelta. Tämä on lähes 7 % alennuksella nykyisestä markkinahinnasta. Tämän rahastonkeräyksen tarkoituksena on lisätä ja rakentaa taloudellista joustavuutta liiketoiminnan kasvattamiseksi ja hyödyntää erilaisia ​​nousevia mahdollisuuksia sekä olemassa olevassa että kasvavassa välitysliiketoiminnassa sekä fintech-alueen epäorgaanisessa universumissa, yhtiö sanoi aiemmin pörssiilmoituksessa.

Piramal Enterprises sijoitti 2 000 miljoonaa rupiaa Piramal Capital & Housing Financeen (PCHFL), joka on yhtiön kokonaan omistama tytäryhtiö merkintäetuoikeusannin kautta.

Samankaltaiset artikkelit