Jack Dorsey’s Block edistää Bitcoinin etenemistä uudella laitteistolompakolla – Digital Transformation News

Experts believe that Bitcoin mining is an energy-intensive process

Block Inc. tarjoaa uuden laitteiston Bitcoin-lompakon, kun krypton puolestapuhuja Jack Dorsey keskittyy aiemmin Square-nimellä tunnetun maksuyhtiön turvallisuuteen ja itsehallintaan digitaalisten omaisuuserien alalla.

Bitkey-niminen lompakko antaa käyttäjille mahdollisuuden säilyttää kryptovaluuttaa itse kuusikulmion muotoisella laitteistolla. Vaikka samanlaiset tuotteet ovat olleet saatavilla jonkin aikaa, suurin osa kryptovaroista on edelleen kaupankäyntialustoilla. Dorsey paljasti San Franciscossa toimivan yrityksen pyrkimykset kehittää uusi laitteistolompakko ja Bitcoin-kaivosjärjestelmä vuonna 2021 tavoitteenaan hajauttaa Bitcoin-verkko ja tehdä digitaalisen omaisuuden turvallinen varastointi ja louhinta helpommin saavutettavissa.

Lompakon käyttäjät voivat muodostaa yhteyden kryptopörsseihin ja maksupalveluihin, mukaan lukien Block’s Cash App, jolloin he voivat siirtää digitaalista omaisuutta alustojen välillä. ”Olemme jo aloittaneet työskentelyn Cash Appin kanssa alusta alkaen ja etsimme myös muita synergiaetuja”, sanoi Blockin Thomas Templeton, joka johtaa Proto-tiimiä, joka kehittää Bitcoin-laitteistoa yrityksessä.

Bitcoinin louhinta on energiaintensiivinen prosessi, jossa kaivostyöntekijät käyttävät erikoistuneita tietokoneita Bitcoin-lohkoketjun tapahtumien vahvistamiseen vastineeksi kolikon muodossa olevista palkkioista. Suurin osa tällaisista toiminnoista on julkisten yhtiöiden tai yksityisten sijoittajien perustamia ja pyörittämiä. Tekemällä Bitcoinin louhinnasta hajautettua ja saatavilla olevaa Block pyrkii tarjoamaan vähittäiskäyttäjille enemmän pääsyä helppoon ja turvalliseen tallennustilaan.

”Kun tarkastelet Bitcoin-avaruutta, on olemassa työkaluja ja tuotteita, jotka on rakennettu superkäyttäjille tai alalle syvällä olevien ihmisten alajoukolle, mutta ei ole tuotetta tavallisille ihmisille, jotka kastelevat varpaitaan avaruuteen”, Templeton sanoi. haastatella. Blockin osakkeet muuttuivat vähän, noin 68 dollaria torstaina. Osake on kasvanut tänä vuonna noin 8,5 prosenttia. Bitcoin on noussut yli 160 % vuonna 2023.

Samankaltaiset artikkelit