Aditya Birla Sun Life julkaisee budjettiystävällisen työaikasuunnitelman palkansaajille – Tarkista tiedot

Salaried Term Plan: Aditya Birla Sun Life launches budget-friendly term plan for salaried professionals

Aditya Birla Sun Life Insurance Company Limited (ABSLI), Aditya Birla Capitalin henkivakuutustytäryhtiö, on julkistanut ABSLI Palaried Term Plan -ohjelman, joka on räätälöity ja budjettiystävällinen suojaratkaisu palkansaajille. Se on linkittämätön, ei-osallistuva, Life Individual, Pure Risk, Premium Plan, joka tarjoaa palkallisille ammattilaisille vapauden suunnitella suunnitelmia heidän henkilökohtaisten suojatarpeidensa mukaan.

ABSLI Palraed Term Plan tarjoaa valikoiman kattavia henkivakuutusvaihtoehtoja vakuutuksenottajien erilaisiin tarpeisiin. Perinteisen henkivakuutusvaihtoehdon lisäksi vakuutuksenottaja voi valita vakuutusmaksun palautuksen (ROP) -vaihtoehdon, jonka avulla hän saa eloonjäämisen yhteydessä maksetun kokonaisvakuutusmaksun. (Pois lukien GST, lataukset ja muut maksut).

Lisäksi Kiinteän tulon kate -vaihtoehto varmistaa, että ehdokas saa kuukausituloa, joka on 1,25 % valitusta vakuutussummasta vakuutuskuukautena kuolemanpäivänä tai sen jälkeen valitun tuloetuusjakson aikana, joka voi olla 10, 15 tai 20 vuotta.

ABSLI:n palkkaturvan lisäysvaihtoehto tarjoaa samanlaisia ​​etuja, mutta tulot kasvavat vuosittain valitun tulonkorotusprosentin mukaan joko 5 % tai 10 % vuodessa yksinkertaisen koron perusteella. Näin ehdokas voi saada inflaation mukaisia ​​tuloja.

Aditya Birla Sun Henkivakuutuksen MD & toimitusjohtaja Kamlesh Rao kommentoi ilmoitusta: ”Ottamalla käyttöön ABSLI:n palkanmaksuaikasuunnitelman tunnustamme erityiset taloudelliset esteet, joita palkansaajat kohtaavat täyttääkseen suojelutarpeensa. Tämä ainutlaatuinen termisuunnitelma heijastaa sitoutumistamme toimittaa räätälöityjä suojaratkaisuja asiakkaillemme ja tulla luotettavaksi kumppaniksi Intian palkattujen ammattilaisten toiveiden ja taloudellisen tulevaisuuden turvaamisessa.

ABSLI-palkkasopimus tarjoaa pitkän aikavälin kattavan suojan, jonka voimassaoloaika on jopa 49 vuotta. Lisäksi vähimmäis- ja enimmäisikä on 21–55 vuotta, ja enimmäiskypsyysikä on 70 vuotta.

Vakuutuksenottajilla on mahdollisuus valita useista PPT-vaihtoehdoista (Premium Payment Term) eli rajoitettu palkka (5, 7, 10, 12, 15 ja 20 vuotta) ja normaali palkka. Lisäsuojan takaamiseksi vakuutuksenottajilla on mahdollisuus valita useista ratsastusvaihtoehdoista, kuten tapaturmakuoleman etuus Rider Plus/ABSLI tapaturmakuolema ja vammaisuus, kriittisten sairauksien ratsastaja, sairaalahoidon ratsastaja ja Premium Riderin luopuminen.

Samankaltaiset artikkelit