Indian Overseas Bankin HDFC Securitiesin suosituin valinta, sanoo myy PI Industriesissa; lue lisää – Market News

Newspaper and stock

Kirjailija: Nagaraj S Shetti

Tiistaina jyrkän heikkouden jälkeen Nifty siirtyi kestävään nousuun keskiviikkona volatiliteetin keskellä ja päätti päivän 215 pisteellä. Terävät päivänsisäiset ostot ovat saaneet markkinat nousemaan myöhemmässä osassa, ja Nifty sulki lähellä huippuja. Päiväkaavioon muodostui pitkä positiivinen kynttilä alemman avautumisen jälkeen, mikä viittaa nousevan Piercing line -tyyppisen kynttiläkuvion muodostumiseen. Tällaisten kuvioiden muodostuminen kohtuullisen heikkouden jälkeen vaatii varovaisuutta shortsien suhteen. Negatiivinen kaaviokuvio, kuten alemmat ylä- ja alaosat, on ennallaan ja Nifty liikkuu tällä hetkellä ylöspäin kohti sekvenssin uuden alemman yläosan muodostumista (joka ei ole vielä muodostumassa huipuissa). Nifty on tällä hetkellä asetettu tiistain pitkän karhukynttilän keskiosan rajalle 21500 tasolle.

Niftyn lyhyen aikavälin trendi näyttää kääntyneen, mutta epävarmuus markkinoilla on edelleen huipussaan. Markkinat voivat kohdata voimakasta ylävastusta noin 21500-21600 tasolla tulevissa istunnoissa. Välitön tuki on 21220 tasolla.

Osoitettuaan yhden päivän heikkoutta tiistaina, osakekurssi-IOB on nähnyt ratkaisevan paluun keskiviikkona ja sulkenut nousun. Osakekurssi testaa jälleen alaspäin suuntautuvan trendilinjan ratkaisevaa ylävastusta 46 Rs:n tasolla. Näin ollen kestävän siirtymisen tämän alueen yläpuolelle odotetaan olevan jyrkkä vastustuksen nousu. Volyymi- ja suhteellinen voimaindeksi viittaa osakekurssin nousuun. Ostaminen voidaan aloittaa IOB:ssa CMP:ssä (46,05), lisää laskuja 44 Rs:iin, odota 51 ja 56 Rs:n nousutavoitteita seuraavien 3–5 viikon aikana. Tee 42 Rs:n stoploss.

Viime viikkojen vaihteluväliin sidottu toiminta on lopulta johtanut ratkaisevaan alaspäin murtautumiseen osakekurssi-PIINDissa toistaiseksi tällä viikolla. Osakekurssi on laskenut jyrkästi tiistaina muodostaessaan uuden alemman huipun 3543 rupiaan tässä kuussa. Volyymi on kasvanut tiistaina osakekurssin laskusuhdanteen aikana ja päivittäinen/viikkokohtainen suhteellinen voimaindeksi osoittaa negatiivista indikaatiota. PIIND voidaan myydä CMP:llä (3 281 Rs), nostaa sitä 3 400 Rs:iin ja odottaa 3 050 Rs:n laskutavoitetta seuraavien 2–3 viikon aikana. Tee 3 475 Rs:n stoploss.

Samankaltaiset artikkelit