S&P Global Ratings alensi Vedanta Resourcesin luottoluokitusta

vedanta reuters

S&P Global Ratings leikkasi perjantaina miljardööri Anil Agarwalin Vedanta Resources Ltd:n luokituksen CCC:ksi arvosta B- ja sijoitti sen ”luottokelloon, jolla on negatiivisia vaikutuksia”.

Vedanta Resources Ltd (VRL) on maailmanlaajuisesti monipuolinen luonnonvarayhtiö.

CCC-luokitus osoittaa suurempaa haavoittuvuutta sen taloudellisten sitoumusten täyttämisessä.

”Olemme… alentaneet Vedanta Resourcesin pitkän aikavälin liikkeeseenlaskijoiden luottoluokitusta ja yhtiön velan emissioluokitusta CCC:hen arvosta B-. Laitoimme luokitukset myös luottokelloon negatiivisilla vaikutuksilla”, S&P Global Ratings sanoi lausunnossaan.

VRL aloitti neuvottelut joukkovelkakirjalainanhaltijoiden kanssa noin 3 miljardin dollarin arvoisten joukkovelkakirjalainojen maturiteeteista.

”Uskomme, että VRL on edelleen sitoutunut välttämään maksuhäiriöitä. Voisimme arvioida tällaisen vastuunhallintatransaktion”, lausunnossa todettiin.

Samaan aikaan kaivosalan monialayhtiö Vedanta Ltd ilmoitti perjantaina suunnitelmistaan ​​jakaa viisi avainliiketoimintaansa, mukaan lukien alumiini, öljy ja kaasu sekä teräs, erillisiksi listatuiksi kokonaisuuksiksi omistaja-arvon luomiseksi.

VRL omistaa 68,11 prosenttia intialaisesta tytäryhtiöstään Vedanta Ltd:stä, jolla on merkittävää öljy- ja kaasu-, sinkki-, rautamalmi-, alumiini-, sähkö- ja kuparitoimintaa Intiassa.

Samankaltaiset artikkelit