Chandigarhin kasvuohjelma: Amit Shah vihkii käyttöön yhdeksän projektia, luo perustan kolmelle muulle – Infrastruktuuriuutiset

amit shah, amit shah news, amit shah chandigarh, amit shah Chandigarh projects

Sisäministeri Amit Shah avasi perjantaina 22. joulukuuta useita kehitysprojekteja ja laski perustan muutamille muille Chandigarhissa. Häneen liittyi tilaisuudessa useita arvohenkilöitä, mukaan lukien Punjabin kuvernööri ja Chandigarhin hallintojohtaja Banwarilal Purohit sekä unionin sisäministeri. Ohjelma pidettiin Chandigarh College of Engineering and Technologyssa.

Sisäministeri avasi yhdeksän hanketta, joiden arvo on 368 miljardia rupiaa, ja laski peruskiven kolmelle 32 miljoonan arvoiselle hankkeelle. Hankkeista puhuessaan Shah sanoi, että hankkeet liittyvät siisteyteen, koulutukseen, turvallisuuteen, asuintiloihin ja korkeakoulutukseen.

Lisäksi ajoneuvot on merkitty pois turvallisuuden parantamiseksi Chandigarhissa. Lisäksi 744 nuorta sai nimityskirjeen apulaistarkastajan ja konstaapelin tehtäviin.

Puheessaan CCET:ssä Shah sanoi, että hän piti Chandigarhia nuoruudessaan täysin kehittyneenä kaupunkina, jolla on moderni näkymä.

X:ssä, entisessä Twitterissä, Shah sanoi, että Cyber ​​Operation and Security Center vihittiin käyttöön perjantaina. ”Lisäksi vihittiin käyttöön Chandigarh College of Engineering and Technologyn hallintorakennus ja työpaja sekä 192 asuinrakennusta Chandigarhin poliisille. Paljastettiin myös ja loi perustan monille muille suunnitelmille. Jakoi nimityskirjeet 44:lle äskettäin valitulle apulaistarkastajan ja 700 konstaapelille”, hän kirjoitti.

Samankaltaiset artikkelit