India Shelter Finance IPO merkitsi 36,62 kertaa tarjouksen viimeisenä päivänä – IPO-uutiset

IPO

Edullisten asuntojen rahoitusyhtiö India Shelter Finance Corporationin julkinen ensimmäinen tarjous sai 36,62-kertaisen merkinnän viimeisenä tarjouspäivänä perjantaina.

Alkuperäisessä osakemyynnissä tarjottiin 65 59 44 390 osaketta vastaan ​​NSE:n tietojen mukaan 1 79 10 449 osaketta.

Qualified Institutional Buyers (QIBs) -kiintiö sai 89,70-kertaisen merkinnän, kun taas ei-instituutiosijoittajille tarkoitettu osuus keräsi 28,47-kertaisen merkinnän. Retail Individual Investors (RIIs) -osaa merkittiin 9,79 kertaa.

Alkuperäisellä julkisella tarjouksella (IPO) oli uusi liikkeellelasku, jonka arvo oli enintään 800 miljardia, ja myyntitarjous (OFS) jopa 400 miljardia.

Listautumisannin hintaluokka oli 469-493 rupiaa osakkeelta.

Tiistaina India Shelter Finance kertoi keränneensä ankkurisijoittajilta 360 miljoonaa rupiaa.

OFS:n osakkeita ovat tarjonneet Catalyst Trusteeship Ltd, Madison India Opportunities IV, MIO Starrock, Nexus Ventures III Ltd ja Nexus Opportunity Fund II Ltd.

Tuoreen liikkeeseenlaskun tuotto käytetään tulevien pääomavaatimusten täyttämiseen edelleen lainanannossa ja yleisiin yritystarkoituksiin.

India Shelter Finance, jota tukevat Westbridge Capital ja Nexus Venture Partners, on vähittäiskauppaan keskittynyt kohtuuhintaisten asuntojen rahoitusyhtiö, jolla on laaja jakeluverkosto ja teknologiainfrastruktuuri.

Yhtiön kohdesegmentti on yrittäjäasiakkaat, jotka keskittyvät ensiasuntolainanottajiin pieni- ja keskituloisille Tier-II- ja Tier-III-kaupungeissa Intiassa.

ICICI Securities, Citigroup Global Markets India, Kotak Mahindra Capital Company ja Ambit Private Ltd olivat tarjouksen hallinnoijia.

Samankaltaiset artikkelit