Go Digit IPO avautuu 15. toukokuuta; Tässä on 10 tärkeintä asiaa, jotka sinun tulee tietää ennen tilaamista – Market News

GO DIGIT GENERAL INSURANCE

Go Digit General Insurance kerää sijoittajilta 2 614,65 miljoonaa rupiaa tarjoamalla heille tuoreita liikkeitä sekä myyntitarjouksen.

Listautumisanti avautuu 15. toukokuuta ja sulkeutuu 17. toukokuuta.

Go Digitin osakkeiden allokoinnin odotetaan valmistuvan 21. toukokuuta

Go Digitin listautumisen odotetaan tapahtuvan 23. toukokuuta molemmilla pörssillä – NSE:llä ja BSE:llä.

Se on asettanut hintarajaksi 258–272 ruplaa osakkeelta.

Vähittäistarjoajan tulee merkitä vähintään 55 osaketta eli yksi erä. NII- ja QIB-erän koko on erilainen.

Liikkeeseenlaskun pääjohtajia ovat ICICI Securities, Morgan Stanley India Company, Axis Capital, HDFC Bank, IIFL Securities ja Nuvama Wealth Management.

Link Intime India työskentelee Go Digit -julkaisun rekisteröijänä.

Go Digit on vakuutusyhtiö, joka tarjoaa erilaisia ​​vakuutustuotteita, kuten liikennevakuutuksia, matkavakuutuksia, sairausvakuutuksia, merivakuutuksia ja muita vakuutustuotteita, jotka voidaan räätälöidä asiakkaiden tarpeiden mukaan. Tällä hetkellä yhtiöllä on yhteensä 74 aktiivista tuotetta eri toimialoilla.

Vakuutusyhtiö haluaa käyttää kerätyt varat olemassa olevan liiketoimintansa toteuttamiseen sekä näkyvyyden ja brändikuvan parantamiseen olemassa olevien ja potentiaalisten asiakkaiden keskuudessa.

Listautumisannin 10 % on säästetty yksityissijoittajille, kun taas QIB-sijoittajat voivat tarjota 75 % emissiosta ja NII enintään 15 %.

Samankaltaiset artikkelit