FII, DII-tiedot: FPI:t myivät osakkeita 1244 Kr:n arvosta, DII:t lisäsivät osakkeita 830 Kr:n arvosta 12. marraskuuta maanantaina – Market News

FII, DII Data

Ulkomaiset institutionaaliset sijoittajat (FII) luovuttivat osakkeita nettomääräisesti 1 244,44 miljoonaa rupian arvosta, kun taas kotimaiset institutionaaliset sijoittajat (DII) lisäsivät osakkeita nettomääräisesti 830,40 miljardin arvosta 13.11.2023 NSE:n alustavien tietojen mukaan.

13.11.2023 saakka FII:t myivät osakkeita nettomääräisesti 7 604,27 rupian arvosta, kun taas DII:t ostivat osakkeita nettomääräisesti 6 952,47 rupian arvosta. Lokakuussa ulkomaansijoittajat luovuttivat osakkeita nettomääräisesti 29 056,61 rupian arvosta, kun taas DII:t lisäsivät osakkeita nettomääräisen 25 105,86 rupian arvosta.

”Nifty laski kaupan ensimmäisen tunnin aikana 13. marraskuuta ja päättyi lähes päivän alimmilleen. Aasian markkinat olivat maanantaina vaihtelevia ennen Yhdysvaltojen keskeisiä inflaatiotietoja myöhemmin tällä viikolla, ja sijoittajat olivat edelleen huolissaan siitä, että keskuspankki voi nostaa korkoja uudelleen. Euroopan markkinat aloittivat uuden kaupankäyntiviikon positiivisesti, ja sijoittajat odottavat Yhdysvaltojen ja Kiinan välisiä korkean panoksen neuvotteluja lähipäivinä”, sanoi Deepak Jasani, HDFC Securitiesin vähittäismyyntitutkimuksen johtaja.

”Goldman Sachs on korottanut osakkeita Intiassa vedoten markkinoiden strategiseen vetovoimaan, terveeseen neljännesvuositulokseen ja vahvoihin kasvunäkymiin. Intian odotetaan tarjoavan ”lupaavimmat pitkän aikavälin kasvumahdollisuudet alueella”, ja potentiaalisia keski-ikäisten tulojen kasvua tulevina vuosina ohjaa erityisesti sen ”pääosin kotimaahan suuntautunut kasvu”, Deepak Jasani lisäsi.

Aiemmin maanantaina NSE Nifty 50 putosi 82 ​​pistettä eli 0,42 % ja oli 19 443,55, kun taas BSE Sensex putosi 325,58 pistettä eli 0,50 % 64 933,87 pisteeseen.

Ulkomaiset institutionaaliset sijoittajat (FII) tai ulkomaiset portfoliosijoittajat (FPI) ovat niitä, jotka sijoittavat maan rahoitusvaroihin olematta sen osa. Toisaalta kotimaiset institutionaaliset sijoittajat (DII), kuten nimestä voi päätellä, sijoittavat maahan, jossa he asuvat. Poliittiset ja taloudelliset suuntaukset vaikuttavat sekä FII- että DII-sijoituspäätöksiin. Lisäksi molemmat sijoittajat – ulkomaiset institutionaaliset sijoittajat (FII) ja kotimaiset institutionaaliset sijoittajat (DII) – voivat vaikuttaa talouden nettosijoitusvirtoihin.

Samankaltaiset artikkelit