Exiden osakkeen arvo kaksinkertaistuu yhdessä vuodessa; Millaisen sijoitusstrategiasi pitäisi olla nyt? – Markkinauutiset

Exide industries share jumps to 52-week high

Exide Industries saavutti peräkkäiset 52 viikon huippunsa Hyundai Motors Companyn ja Kia Corporationin kanssa solmittua kumppanuussopimusta sähköajoneuvojen (EV) akkujen tuotannosta Intiassa.

Kaksi eteläkorealaista autoteollisuuden jättiläistä ilmoittivat 9. huhtikuuta yhteistyöstä Exide Energy Solutions Ltd:n kanssa, joka on Exide Industriesin tytäryhtiö, paikallistaakseen sähköautojen akkujen valmistuksen Intiaan.

Tämä kumppanuus merkitsee merkittävää edistystä Intian sähköautosektorilla, mikä vahvistaa Exide Industriesin läsnäoloa markkinoilla ja korostaa sen tärkeää roolia sähköautokomponenttien kasvavan kysynnän tyydyttämisessä maassa.

Yhteisymmärryspöytäkirja korostaa Hyundain ja Kian sitoutumista sähköajoneuvojen akkujen tuotannon lokalisointiin keskittyen erityisesti litium-rautafosfaattikennoihin (LFP), mikä vastaa heidän kunnianhimoisia sähköajoneuvosuunnitelmiaan Intian markkinoille.

Osakekehitys viimeisen vuoden aikana

Osakekehityksen osalta Exide Industriesin osakkeet ovat osoittaneet positiivista tuottoa useilla aikajaksoilla. Osake on viimeisen kuukauden aikana tuottanut kiitettävän 18,59 %, mikä osoittaa sen vakauden ja kasvupotentiaalin. Viimeisen kuuden kuukauden aikana on nähty vieläkin vaikuttavampia tuloksia: merkittävä nousu 48,66 %, mikä viittaa vahvaan nousuun.

Vuodesta tähän päivään mennessä Exide Industriesin osakkeet ovat nousseet 19,32 %, mikä vahvistaa osakkeen positiivista vauhtia kuluvalla tilikaudella. Laajemmin katsottuna osake on tuottanut vaikuttavaa, yli 11,77 %:n tuottoa viimeisen 12 kuukauden aikana, mikä korostaa sen jatkuvaa kasvua ja houkuttelevuutta sijoittajille.

Exide Industriesin analyytikko

Wright Researchin perustaja ja rahastopäällikkö Sonam Srivastava kommentoi Exide Industriesia sanoi, että Exiden viimeaikainen nousu 52 viikon huipulle voidaan johtua tekijöiden yhteisvaikutuksesta. Ensinnäkin Intian kasvavat sähköajoneuvojen markkinat ovat saaneet sijoittajat innostumaan Exiden potentiaalista avaintekijänä.

Heidän yhteistyönsä Hyundain ja Kian kanssa sähköautojen akkuratkaisuissa on loistava esimerkki. Toiseksi laajemman akkusektorin vahva, 8,4 % kasvu, kasvattaa Exiden osakkeita. Lopuksi Exiden oma vahva taloudellinen tulos, jossa kasvu oli yli 100 % viime vuonna, korostaa sijoittajien luottamusta.

”Exiden lähiajan näkymät ovat edelleen positiiviset. Sähköajoneuvojen alan odotetaan jatkuvan kasvun, mikä hyödyttää Exidea. Pitkän aikavälin kestävyys riippuu kuitenkin Exiden kyvystä hyödyntää näitä mahdollisuuksia ja navigoida kilpailukykyisessä sähköauton akkumaisemassa”, lisäsi Sonam Srivastava, Wright Researchin perustaja ja rahastonhoitaja.

Angel Onen vanhempi analyytikko-tekniikan ja johdannaisten tutkimus kommentoi Osho Krishania, että Exide Industries on noussut lähes 20 prosenttia kuluvalla viikolla, mikä osoittaa suurta murtautumista 350-alavyöhykkeestä.

Krishna lisäsi myös, että viimeaikaisen kehityksen jälkeen näyttää olevan todennäköisyys saada voittovaraus; siksi on suositeltavaa välttää tyytyväisyyttä ja säilyttää varovainen asenne tiskillä. Pohjasävy on varmasti nouseva ja laskun kohti 360-350 pitäisi ennustaa hyvää ostajille lyhyellä ja keskipitkällä aikavälillä.

Samankaltaiset artikkelit