Digitaalinen pankkitoiminta, UPI, laskujen maksut, vakuutuspalvelut – All-in-one JioFinance App on täällä!

Digital banking, UPI, bill payments to insurance services - All-in-one JioFinance App is here!

Reliance Industriesin tytäryhtiö Jio Financial Services Ltd ilmoitti torstaina JioFinance-sovelluksen beta-version julkaisusta. Huippuluokan JioFinance-alustan lanseeraus tähtää päivittäisen talouden ja digitaalisen pankkitoiminnan mullistamiseen.

Lok Sabhan vaalien tulokset 2024

Mukesh Ambanin Jio Financial Services on ei-pankkitoimintaa harjoittava rahoituspalveluyritys, joka on suunnattu yksityisille ja pienille yrityksille asiakasryhmiksi, jotka ovat usein käyttämättömiä Intian kaupungeissa, puolikaupungeissa ja maaseudulla.

Tämä sovellus merkitsee merkittävää edistysaskelta digitaalisen muutoksen matkalla parantaakseen jokaisen intialaisen taloudellista hyvinvointia. Tämä sovellus integroi saumattomasti digitaalisen pankkitoiminnan, UPI-tapahtumat, laskujen maksut, vakuutusneuvonnan ja tarjoaa yhdistetyn näkymän tileistä ja säästöistä, kaikki yhdessä käyttäjässä. -ystävällinen käyttöliittymä, yritys sanoi vaihtoilmoituksessa.

Kitkattomaan navigointiin suunniteltu ”JioFinance” -sovellus palvelee käyttäjiä kaikilla rahoitusteknologian tasoilla ja varmistaa vaivattoman rahanhallinnan sormenpäillä, se sanoi.

JioFinance tarjoaa lainaratkaisuja seuraavaksi

Tulevaisuuden suunnitelmiin kuuluu lainaratkaisujen laajentaminen alkaen sijoitusrahastolainoista ja edeten asuntolainoihin, mikä osoittaa sitoutumista muuttuviin asiakkaiden tarpeisiin.

”JioFinance” asettaa etusijalle luottamuksen, relevanssin ja läpinäkyvyyden ja hakee käyttäjien palautetta jatkuvaan parantamiseen digitaalisen pankkikokemuksen uudelleenmäärittelyssä. Tärkeimmät ominaisuudet sisältävät välittömän digitaalisen tilin avaamisen ja virtaviivaistetun pankinhallinnan ”Jio payments bank account” -ominaisuuden avulla.

Asiakkaiden tyytyväisyyden takaamiseksi ”JioFinance” julkaistaan ​​betaversiona, joka pyytää käyttäjiä parantamaan toimintaa.

”Olemme innoissamme voidessamme esitellä ”JioFinance”-sovelluksen markkinoille. Alusta, jonka tavoitteena on määritellä uudelleen tapa, jolla ihmiset hoitavat talouttaan nykyään. Lopullisena tavoitteemme on yksinkertaistaa kaikkea rahoitukseen liittyvää yhdellä alustalla kaikille käyttäjille kaikissa väestöryhmissä kattavan valikoiman tarjouksia, kuten lainoja, sijoituksia, vakuutuksia, maksuja ja transaktioita, ja tehdä rahoituspalveluista avoimempia, edullisempia ja intuitiivisempia”, sanoi yrityksen tiedottaja.

Samankaltaiset artikkelit