CRC Group kehittää IT/ITES-projektia Noidassa, näkee 1 200 kr:n tuloja

CRC Group to develop 24-lakh sq ft IT/ ITES project in Noida with expected revenue of Rs 1200 cr

CRC Group, kiinteistöalan toimija, jonka pääkonttori on Noidassa (UP), on ilmoittanut käynnistävänsä kauan odotetun kaupallisen hankkeensa älykkäillä toimistotiloilla – CRC Flagship – sektorilla 140, Noida. Yhtiö aikoo investoida noin 800 miljoonaa ruplaa tämän hankkeen kehittämiseen, ja odotettu liikevaihto on 1200 miljoonaa ruplaa.

Yhteensä 24 000 neliöjalkaa kattava CRC Flagship sisältää 12 lakh neliöjalkaa nykyaikaisia ​​toimistotiloja, 4 lakh neliöjalkaa korkealuokkaisia ​​vähittäismyyntipisteitä, 102 yksikköä huollettuja asuntoja ja laajan 7 lakh neliöjalkaa, joka on omistettu erilaisiin olennaisiin palveluihin. Vähittäiskaupan segmentti tarjoaa hienon yhdistelmän high street ja ilmastoituja ostoskokemuksia, mukaan lukien ruokakenttä, näkyvät ankkuriliikkeet ja leasing-mallin vaniljaliikkeet. Yhtiö väittää, että tämä projekti on ainutlaatuinen Noidassa ja Suur-Noidassa.

”Noida on nousemassa NCR:n seuraavaksi yrityskeskukseksi, koska se sijaitsee lähellä Noidan kansainvälistä lentoasemaa ja Yamuna Expresswayn muodostumisesta teollisuuskeskukseksi. Tämän seurauksena odotamme kaupungin vuokra-arvon ilmiömäistä nousua. Kasvuennusteiden mukaisesti CRC-lippulaiva on suunniteltu tulevaisuutta varten. Se on skaalattavissa seuraavien kolmen vuosikymmenen uusien tarpeiden mukaan”, sanoi Salil Kumar, CRC Groupin myynti- ja markkinointijohtaja.

Kestävän kehityksen avaintekijänä suunniteltu alue, joka vastaa hankkeen pinta-alaa, on varattu yksinomaan maiseman kehittämiseen, mikä heijastaa yrityksen ydinperiaatetta ”luonnon palauttaminen”.

CRC rakentaa tällä hetkellä hankkeita, jotka jakautuvat yhteensä 72 000 neliömetrin alueelle. Lisäksi yhtiöllä on kunnianhimoinen kasvupolku. Tätä varten se on hankkinut erinomaisen kiinteistön Greater Noida Westistä, tehnyt yhteistyötä Jaypeen kanssa rakentaakseen huippuluokan, erittäin ylellisen asuinkompleksin, josta on näkymät golfkentälle, ja aikoo kehittää monikäyttöisen tontin yksinomaan vuokrasopimuksella. Noidassa Expresswaylla.

CRC:n lippulaivan johdolla pyrkimyksissään CRC jatkaa sitoutumistaan ​​kestävän ja uraauurtavan kiinteistökehityskehityksen edistämiseen, mikä myötävaikuttaa merkittävästi Noidan dynaamiseen ja edistykselliseen maisemaan ja Suur-Noidaan.

Samankaltaiset artikkelit