Halvimmat asuntolainat: Nämä viisi parasta pankkia tarjoavat parhaat korot – Tarkista laina-ajat ja muut tiedot

loan, MSMEs, financial support

Jos harkitset unelmiesi kodin ostamista ja tarvitset asuntolainaa, on tärkeää vertailla eri pankkien tarjoamia korkoja. Korko on yksi tärkeimmistä tekijöistä jokaiselle lainanottajalle.

Reservipankin useiden repokorkojen nousun jälkeen vuonna 2022 lainanantajat seurasivat esimerkkiä ja siirsivät korotukset kuluttajille, mikä johti huomattavasti korkeampiin asuntolainoihin. Helmikuussa 2023 tapahtuneen repokoron noston jälkeen RBI ei ole muuttanut ohjauskorkoa, mikä johti siihen, että pankit pitivät kiinni lainakoroistaan, vaikkakin korkeammalla tasolla. Jos katsot viiden suurimman pankin – Bank of Barodan, Punjab National Bankin, SBI:n, HDFC Bankin ja ICICI Bankin – tarjoamia asuntolainakorkoja, huomaat, että niiden korot vaihtelevat 8,4 prosentista 10,90 prosenttiin.

Lainamäärät voivat vaihdella tapauksesta riippuen, kun taas laina-arvo (LTV) mahdollistaa rahoituksen jopa 90 %:iin kiinteistön arvosta. Nämä pankit tarjoavat lainoja jopa 30 vuodeksi, ja tietyt lainanantajat tarjoavat pidennystä jopa 40 vuodeksi. Käsittelykulut vaihtelevat yleensä 0,5–2 % lainasummasta, vaikka ne voivat vaihdella lainanantajien välillä.

Tässä ovat näiden viiden parhaan pankin tarjoamat asuntolainojen korot:

Bank of Baroda asuntolainan korot

Bank of Baroda (BOB) tarjoaa asuntolainoja koroilla, jotka alkavat 8,4 prosentista vuodessa ja nousevat 10,90 prosenttiin jopa 30 vuoden laina-ajalle. Pankki tarjoaa myös saldonsiirtomahdollisuuden muiden pankkien ja asuntorahoitusyhtiöiden olemassa oleville asuntolainaottajille edullisemmalla korolla.

BoB tarjoaa myös ennakkohyväksyttyjä asuntolainoja periaatteellisella hyväksynnällä ennen asunnon tunnistamista ja voimassa neljä kuukautta.

Punjab National Bank asuntolainan korot

Punjab National Bankin asuntolainojen korot alkavat 8,4 %:sta vuodessa ja nousevat 10,25 %:iin vuodessa (vaihtuvaperusteisesti) enintään 30 vuoden laina-ajalle. Pankki tarjoaa myös asuntoluottolimiittiä ja erilaisia ​​erikoistuneita asuntolainatuotteita, jotka on räätälöity puolustusvoimille ja valtion työntekijöille alle 40-vuotiaille.

SBI-asuntolainan korot

State Bank of India (SBI) tarjoaa tällä hetkellä asuntolainakorkoja, jotka alkavat 8,50 prosentista vuodessa ja nousevat 9,85 prosenttiin aina 30 vuoden pituisille laina-ajalle. Lainasumma voi olla jopa 90 % kiinteistön hinnasta. Lainanantaja veloittaa 5 000 ruplaa lainan käsittelymaksuna.

Lisäksi PSU-lainanantaja tarjoaa erikoistuneita asuntolainatuotteita, jotka on räätälöity eri ryhmille, kuten puolustushenkilöstölle, valtion työntekijöille jne. Lisäksi SBI-asuntolainoihin sisältyy lisäetuja, kuten 0,05 %:n korkoalennuksia naislainaajille, asuntolainanylitysmahdollisuus , saldonsiirtomahdollisuus, lisäysmahdollisuus ja paljon muuta.

s

HDFC Bankin asuntolainat alkavat 8,7 prosentista vuodessa enintään 30 vuoden laina-ajalle ja enintään 10 miljoonan rupiaan lainasummalle. Lainaa voi saada jopa 90 % asunnon hinnasta. Pankki tarjoaa myös asuntolainasaldon siirtomahdollisuuden olemassa oleville lainanottajille muista pankeista ja asuntorahoitusyhtiöistä.

Palkkojen/itsenäisten ammatinharjoittajien on maksettava käsittelymaksu, joka on enintään 0,50 % lainasummasta tai 3 000 Rs sen mukaan, kumpi on suurempi. Itsenäisten ammatinharjoittajien ei-ammattilaisten käsittelymaksu on enintään 1,5 % lainasummasta tai 4 500 Rs sen mukaan, kumpi on korkeampi.

ICICI Bankin asuntolainojen korot

ICICI Bank tarjoaa tällä hetkellä asuntolainakorkoja 8,75 %:sta vuodessa aina 30 vuoden pituisille laina-ajalle. Pankki veloittaa 0,5 % käsittelymaksun. Lisäksi yksityisen sektorin lainanantaja tarjoaa etukäteen hyväksytyn välittömän asuntolainaseurauksen palkkatilin haltijoilleen ja tarjoaa asuntolainasaldon siirtomahdollisuuden olemassa oleville lainanottajille muilta lainanantajilta alhaisemmalla korolla.

Huomautus: Tiedot on peräisin osoitteesta Paisabazaar.com.

Financialexpress.com ei suosittele tai tue mitään tiettyjä sijoitussegmenttejä tai -tuotteita. Lukijoita rohkaistaan ​​tekemään omat tietoon perustuvat päätöksensä, sillä mahdolliset menetykset ovat heidän yksin vastuullaan.

Samankaltaiset artikkelit