ULKOMAAN SAIRAUSVAKUUTUS: Kanta-asiakkaat tarvitsevat maailmanlaajuisen suojan; USA:ssa tai Kanadassa hoidosta ole valmis maksamaan korkeampi palkkio

Overseas medical insurance, Global medical coverage, Frequent flyers insurance, International health insurance, Health coverage for travelers, US and Canada medical treatment, High premium for treatment abroad, International healthcare coverage, Medical insurance for frequent travelers

Usein ulkomailla matkustavien tai sellaisten, jotka suunnittelevat lääkinnällisiä toimenpiteitä ulkomailla, tulisi valita Intiassa sairausvakuutus, joka tarjoaa kansainvälisen kattavuuden myös Yhdysvaltojen ja Kanadan kaltaisiin kohteisiin. Nämä muutamien vakuutusyhtiöiden tarjoamat vakuutukset eroavat tavallisesta matkavakuutuksesta, joka sisältää sairausvakuutuksen, mutta sillä voi olla rajoituksia.

Kansainväliset sairausvakuutukset tarjoavat kotimaisen sairaalahoidon lisäksi ensihoitoa, avo- ja avohoitoa, reseptilääkkeitä, lentoambulanssia ja joitain valinnaisia ​​hoitoja ulkomailla. Vakuutuksenottaja voi valita enintään 6 miljoonan vakuutussumman ja saada käteisvapaata hoitoa maailmanlaajuisesti.

Vakuutuksenantajat asettavat vakuutuskirjaan kansainvälisen vakuutusturvan enimmäisrajan ja myös sen, kuinka monta kertaa korvauksia voidaan nostaa vakuutusvuoden aikana. Lisäksi jotkin suunnitelmat voivat kattaa myös lääketieteellisen viisumin hankkimiseen liittyvät kulut ja tarjota edestakaisen turistiluokan lentoliput vakuutetun mukana tulevalle perheenjäsenelle.

Probus Insurance Brokerin johtaja Rakesh Goyal sanoo, että kansainvälinen sairausvakuutus tarjoaa kattavamman ja laajemman kattavuuden lääketieteellisiin tarpeisiin, mikä tekee siitä sopivan niille, jotka matkustavat usein ulkomaille. ”Usein ulkomailla matkustaville kannattaa harkita kansainvälisiä sairausvakuutuksia, jotka kattavat erityisesti sairaanhoidon ulkomailla”, hän sanoi.

Samoin Siddharth Singhal, sairausvakuutuksen liiketoimintajohtaja, Policybazaar.com, sanoo, että maailmanlaajuisen sairausvakuutuksen tai maailmanlaajuisen sairausvakuutuksen valitseminen tarjoaa kattavan lääketieteellisen suojan hätähoidon yhteydessä tai suunniteltua sairaalahoitoa vastaan ​​vakavien sairauksien, kuten syövän, sydänleikkauksen tai munuaisensiirron jne. vuoksi. . ”Monet maailmanlaajuiset sairausvakuutussuunnitelmat tarjoavat myös hätälentoambulanssin edun ja saattajan kulut.”

Mitä ottaa huomioon

Ennen kuin ostat maailmanlaajuisen sairausvakuutussuunnitelman Intiassa, yksilöiden on pidettävä mielessä useita tekijöitä, kuten olemassa olevat sairaudet ja odotusaika. Vakuutuksissa on myös tietyt edellytykset hakeutua hoitoon ulkomaille. Harkittaessa erityistä sairausvakuutusta kansainväliselle sairaanhoidolle, yksilöiden tulee arvioida tekijöitä, kuten kattavuusrajat, verkon sisäiset sairaalat ja kattavuus olemassa oleviin sairauksiin.

Tietyissä ulkomailla suunnitelluissa toimenpiteissä vakuutusyhtiöt vaativat, että ensimmäinen kriittisen sairauden diagnoosi tehdään Intiassa. Jotkut vakuutusyhtiöt asettavat myös hoitorajoituksia tietyissä maissa. Yksityishenkilöt voivat valita maailmanlaajuisen vakuutusturvan lukuun ottamatta Yhdysvaltoja ja Kanadaa, joiden vakuutusmaksut ovat tällöin alhaisemmat. Tietyissä vakuutuksissa vakuutetun on hankittava pakollinen hyväksyntä palliatiivisiin hoitoihin.

Koska ehdot vaihtelevat vakuutuksenantajasta toiseen, katso kaikki yksityiskohdat ennen tällaisen vakuutusturvan valitsemista ja ymmärrä, mitä vakuutus ei kata. Esimerkiksi jotkut maailmanlaajuiset sairausvakuutukset kattavat vain kriittiset sairaudet, kun taas toiset voivat kattaa minkä tahansa sairauden, joka voi tapahtua ulkomailla.

Koska vakuutuksen vakuutusmaksut voivat vaihdella merkittävästi eri vakuutusyhtiöiden välillä, on tärkeää vertailla tarjouksia ja valita vakuutus, joka vastaa yksilön matkustustottumuksia ja terveystarpeita. Maksuihin voivat vaikuttaa tekijät, kuten ikä, sairaushistoria ja kattavuuden laajuus. Jotkut vakuutusyhtiöt korottavat kansainvälistä vakuutusmäärää kattaakseen kaikki kansainväliset matkatarpeet, erityisesti Yhdysvaltojen ja Kanadan kaltaisissa maissa.

Peitteen määrä

Ulkomaiset sairaanhoitokulut sisältävät pääasiassa sairaalahoitoa ja päivähoitoa. Varmista, että valitset suunnitelman, joka kattaa sekä suunnitellun hoidon että kiireellisen hoidon vakuutussumman rajaan asti, jotta kattavuus on kattava.

”Pienemmän vakuutussumman valitseminen voi johtaa korkeampiin omatoimikustannuksiin, kun taas liian suuri vakuutussumma voi johtaa jyrkkiin vakuutusmaksuihin. Vakuutussummaksi kannattaa valita vähintään `1 crore, Singhal sanoo ja lisää, että vakuutuksenottajan tulee etsiä korvausvakuutuksen sijaan sellaisia ​​terveyssuunnitelmia, jotka tarjoavat rahatonta hoitoa ulkomailla.

Korvausvaatimusten ratkaisu

Varmistaakseen sujuvan korvauksen käsittelyn Intiassa otetun sairausvakuutuksen osalta ulkomailla suoritettavaa hoitoa varten, vakuutetun tulee noudattaa tiettyjä vaiheita. Pidä yksityiskohtaista kirjaa sairauskuluista ja hanki kaikki tarvittavat asiakirjat, kuten lääkärinraportit, laskut ja kuitit. Ilmoita asiasta vakuutusyhtiöllesi mahdollisimman pian ja lähetä korvaushakemus tarvittavien asiakirjojen kera. ”Vakuutuksenantajan korvausprosessin noudattaminen ja avoin yhteydenpito nopeuttavat korvausprosessia. On myös viisasta ymmärtää mahdolliset omavastuut ja omavastuut, jotka voivat koskea vakuutustasi”, Goyal sanoo.

Samankaltaiset artikkelit